ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΉΜΕΡΑ 9/5/2017

Κριος

Γενικά
Οι πλανήτες υποστηρίζουν το ζώδιό σου σε κάθε σημαντική επιδίωξη, οδηγώντας τις καταστάσεις σε ολοκληρωτικό θρίαμβο. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα είναι εντυπωσιακά και δεν θα καταφέρει κανείς να τα ξεπεράσει σε βάθος χρόνου. Αγαπημένα πρόσωπα θα προσφέρουν την ηθική τους στήριξη μέσα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

Tαύρος

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Ταύρε, καμία κατάσταση να ξεφύγει από τα χέρια σου, αλλά προσπάθησε να βάλεις σε τάξη όσα εκκρεμούν και να τακτοποιήσεις το συντομότερο όσα μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σου και απομακρύνουν κάθε δυνατότητα ολοκλήρωσης των στόχων σου. Δέξου τη βοήθεια που απαιτείται για να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμος

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου, αν και σε βρίσκουν σε περίοδο που δυσκολεύεσαι να τις αξιοποιήσεις. Αξιολόγησε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην ενοχλείσαι με όσα έχουν δρομολογηθεί και μπορούν να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Η ζωή σού επιφυλάσσει μεγάλες βελτιώσεις, αρκεί να μπορέσεις να ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύσει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά.

Καρκίνος

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Καρκίνε, τον χρόνο σου να περνάει αναξιοποίητος αδιαφορώντας για τις προοπτικές του μέλλοντός σου. Η ζωή θα φέρει εκπλήξεις που αρχικά θα σε ταράξουν, αλλά θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα. Χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

Λέων

Γενικά
Μην δυσανασχετείς όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως ακριβώς επιθυμείς. Δείξε μεγάλη σοβαρότητα στις καταστάσεις και άσε τον δρόμο σου ελεύθερο να σε οδηγήσει με τη βοήθεια των άστρων που χαμογελούν στο ζώδιό σου. Όλα θα πάνε καλά με αισιοδοξία και θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές και θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Παρθένος

Γενικά
Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου είναι πολύ πιο ευχάριστες και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Τώρα είναι πλέον το κατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου, προκειμένου να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς, αρκεί να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τους σωστούς τρόπους για τη βελτίωση της ζωής σου. Η συνέπεια στο πρόγραμμα θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι θα συμβούν πολύ ωραία πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Πάψε να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Ζύγος

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Ζυγέ, τον εαυτό σου στην τύχη του, αλλά σκέψου αρκετά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις που θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ο τρόπος δράσης έχει πολύ μεγάλη σημασία και μπορεί να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα, αρκεί να μην φοβηθείς το ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που θεωρείς ότι μπορεί να σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Πολλά αλλάζουν τώρα για το ζώδιό σου και δυσκολεύεσαι να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα που σε κουράζει με τις πολλαπλές απαιτήσεις της. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι δύσκολος και θα χρειαστεί να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια για να προχωρήσεις. Μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, καθώς θα χρειαστεί η προσωπική σου προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Τοξότης

Γενικά
Οι απαιτήσεις τώρα είναι μεγάλες, αγαπητέ Τοξότη, αλλά η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει να τα καταφέρεις. Μην δείξεις σε κανέναν πώς σκέφτεσαι και τι έχεις οργανώσει. Συγκεντρώσου και ασχολήσου με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα απαραίτητα. Αργότερα θα έχεις τη δυνατότητα για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, θα μπεις σε μια περίοδο που θα υπάρξει ισορροπία και θα έχεις και πολλές προτάσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει μεγάλες δράσεις με σημαντικά αποτελέσματα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας του παρελθόντος να σε στοιχειώνει – προχώρα δυναμικά και θα τα καταφέρεις. Άτομα μεγάλου κύρους σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια πολύ καθοριστική για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι σημαντικός, αγαπητέ Υδροχόε, και σου είναι αδύνατον να προχωρήσεις χωρίς κόστος. Μην αρνείσαι την πραγματικότητα και απόφυγε τις φαντασιοπληξίες. Η καλή επαφή με την αλήθεια θα βοηθήσει καθοριστικά την κατάσταση. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σε στηρίξει με σημαντική βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο.

Ιχθύς

Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν, αγαπητέ Ιχθύ, να επηρεάσει τη ζωή σου και προσπάθησε να βρεις τρόπους δράσης μακριά από απόψεις τρίτων. Δεν χρειάζεται να στηρίζεις τις αποφάσεις για τη ζωή σου σε όσα θέλουν οι γύρω σου. Στηρίξου στα πόδια σου και δεν θα χάσεις. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να γίνει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.