Με 3-2 επικράτησε σήμερα η Ξάνθη του Πανσερραϊκού σε φιλικό παιχνίδι. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τριάδης (2) και Ράνος, ενώ για τα «λιοντάρια» που άνοιξαν το σκορ, δίχτυα «βρήκαν» οι Κάνουλας και Κάκκος. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλές δοκιμές και αρκετοί βασικοί τους παίκτες δεν έπαιξαν. Από την στιγμή όμως που για την Ξάνθη δεν αγωνίστηκαν οι Γουάλας, Βασιλακάκης, Γιουνές, Σολτάνι που στο τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι, ίσως και να… σημαίνει κάτι ενόψει του καλοκαιριού και για το αν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Για τον Τυνήσιο φορ μάλιστα, από καιρό δείχνει σχεδόν απίθανο να μείνει και την επόμενη χρονιά.
ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Σβάρνας, Μεχία, Καμαρά, Συλλά, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Μελισσόπουλος, Τριάδης, Ορφανίδης Π. Επαιξαν και οι Παπαστεριανός, Τζελέπης, Κώστας και Κολλαράς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:  Μέλκας, Λάντο, Μόμπιν, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Κάκκο, Κανουλας, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας. Επαιξαν και οι Κασίμης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Λατινόπουλος, Παναγιωτίδης, Πόζογλου, Τσούτσης, Γιαξής,Ταχματζίδης, Άντριτς