ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 20χρονου για κλοπή Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, το Μάιο του 2016, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης ένα ποδήλατο. Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν ποδήλατο το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
 

ΡΟΔΟΠΗ

 

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παραβίαση σφραγίδας αρχής  Συνελήφθησαν την 21-4-2017 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) ημεδαποί, ένας 28χρονος και μία 28χρονη, διότι κατελήφθησαν να έχουν εισέλθει σε οικία, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε θέσει η αρμόδια αρχή.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, την 25-8-2016 το μεσημέρι, από κοινού με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν οικία στο Παλλάδιο, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκαν σε φυγή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σύλληψη 46χρονης ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και διακεκριμένες φθορές Συνελήφθη την 21-4-2017 το πρωί, σε αγροτική περιοχή  της Διομήδειας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 46χρονη ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, έχοντας πραγματοποιήσει παράνομη σύνδεση της λυόμενης κατοικίας όπου διέμενε, με το δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., προκαλώντας σε αυτό φθορές.