Ο τρίτος παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών. Ποιοι θα «δέσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο στο “άρμα” τους;

 

ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Τα «προεόρτια» του Γ΄ Παγκοσμίου πολέμου άρχισαν. Η είδηση από το CNN το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

«ΤΟ CNN ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ”Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ”ΠΑΤΕΡΑΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ”!ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΉ ΘΕΡΜΟΒΑΡΙΚΉ ΒΌΜΒΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΊ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»!

Την μεγάλη Πέμπτη έκανε την εμφάνιση της η «μητέρα» όλων των βομβών των Αμερικάνων που «έπεσε» στα κεφάλια των Ταλιμπάν και των δορυφόρων τους του isis.

Σήμερα οι ρώσοι παρουσιάζουν τον «πατέρα» όλων των βομβών.

Ρωσία και Αμερική ή Αμερική και Ρωσία μπήκαν πλέον στην κούρσα των εξελιγμένων οπλικών συστημάτων και είναι λογικό ότι αυτά τα οπλικά συστήματα πρέπει να αξιοποιηθούν, να δοκιμαστούν και φυσικά να εξοπλίσουν όλους τους άλλους τα επόμενα πενήντα χρόνια. Για να γίνει αυτό χρειάζονται αιτίες, χρειάζονται εντάσεις και φυσικά επανέλεγχος των σφαιρών επιροής.

Το ερώτημα είναι που θα καταλήξει η ιστορία; Η απάντηση είναι μάλλον  προδιαγεγραμμένη και «ηλίου φαεινότερη»

Η ώρα να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους οι μεγάλες δυνάμεις και να ξαναχωρίσουν τον κόσμο είναι πολύ κοντά.

Μέχρι τώρα, τα σημεία του πλανήτη που αυτή τη στιγμή είναι σε «εκκρεμότητα» και δυστυχώς είναι κοντά στην γειτονιά μας, ελέγχονταν με την οικονομία και την πολιτική. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα αυτό να οριστικοποιηθεί με την χρήση των όπλων.

Έτσι βλέπουμε τις μεγάλες δυνάμεις έτοιμες επικαιροποιήσουν την μέχρι τώρα οικονομικοπολιτική  «χαρτογράφηση»  μέσω των όπλων.  Εννοείτε ότι βρίσκεται  σε εξέλιξη και φυσικά την προετοιμασία της γενίκευσης. (Αυτά είναι το ένα κομμάτι της παγκοσμιοποίησης).

Συρία: Σε γενίκευση μπαίνει η περιοχή με τον βομβαρδισμό της από το Ισραήλ και προσπάθεια της Αμερικής και της Ρωσίας να προσεταιριστούν το Ιράν.

Σερβία:  Ελεγχόμενη από την Ρωσία έναντι του Κοσόβου και της «Μεγάλης Αλβανίας» ελεγχόμενη από την Αμερική.  Γίνεται προσπάθεια διάλυσης και προσεταιρισμού των πληθυσμών που  απαρτίζουν τα Σκόπια με «λάφυρο» για τους Αμερικάνους των Αλβανόφωνων και για τους Ρώσους των Σλαβόφωνων.

Η Τουρκία που έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις και που αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να προβλεφτεί ποιος έχει δρομολογήσει και τι σε αυτήν την χώρα των 80 εκατομμυρίων πληθυσμού.

Η δρομολόγηση τους είναι οριστική και ποιες θα είναι οι συνέπειες σε αυτήν την γωνιά του πλανήτη είναι ακόμη άγνωστες και δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο Ερντογάν πιασμένος σαν το ψάρι στο αγκίστρι, τις ξέρει.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι συναντήσεις του με τους δύο ισχυρούς παίχτες του παιγνιδιού είναι συχνές και η ερώτηση τελικά με ποιόν «παίζει» ο Τούρκος σουλτάνος είναι συχνές και φυσικά αναπάντητες.

Εκτιμάτε ότι έχει δρομολογηθεί η απόσχιση του Κουρδιστάν παλιός και σταθερός υποστηριχτής του η Ρωσία. 

Επίσης για να τα έχουν καλά και οι δύο, (Ρωσία και Αμερική) με το Ιράν, κατά πάσα πιθανότητα θα του δώσουν κομμάτια από την Τουρκία και την Συρία.

Το υπόλοιπο κομμάτι της Τουρκίας θα μείνει ελεγχόμενο από την Αμερική.

Η Βόρειος Κορέα είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν ποιος από τους μεγάλους παίχτες είναι ο ισχυρότερος. Εκεί το μόνο βέβαιο είναι ότι από «μέσα» παίζουν οι Ρώσοι, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η Ρωσία μεταφέρει στρατό στα σύνορα της με την Βόρειο Κορέα και οι Αμερικάνοι μεταφέρουν πάνοπλο τον στόλο τους στην θαλάσσια περιοχή.

Το στοίχημα είναι ένα.

Όποιος καταφέρει να «δαμάσει» την Βόρειο Κορέα θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καθόλου μα καθόλου θέμα προσεταιρισμού στο άρμα των υπερδυνάμεων της Β. Κορέας. Είναι ξεκάθαρα θέμα γοήτρου.

Ρωσία και Αμερική έχουν μία ισοφάριση σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί των πραγμάτων να  δίνει τον τίτλο του «πλανητάρχη»  στην Αμερική, όμως όλοι γνωρίζουν την τελευταία δεκαετία με πρόεδρο  με τον Ομπάμα αυτό εκφυλιστικέ δίνοντας ένα τεράστιο προβάδισμα στον Πούτην της Ρωσίας με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειμμα σε «πλανητάρχη».

Το γεγονός ότι η Αμερική «έσπασε» τα μούτρα της στο Βιετνάμ και η Ρωσία έπαθε το ίδιο στο Αφγανιστάν φέρνει το αποτέλεσμα σε «Χ». Άρα αυτή τους η αποτυχία τους έχει φέρει ισόπαλους και άρα κανένας δεν κρατά τον τίτλο «Πλανητάρχης». Αυτόν το τίτλο θα τον αποκτήσει όποιος αιματοκυλίσει την Β. Κορέα. Άρα ο επόμενος τίτλος του «Πλανητάρχη» θα κριθεί πάνω στα πτώματα και το αίμα των Βορεοκορεατών.

Η συγκυρία είναι ιδανική.

Ένας «τρελός» κυβερνάει την Αμερική. Δεύτερος «τρελός» κυβερνάει την Ρωσία και ανάμεσα τους ένας άλλος τρελός,  ο Κιμ Γιονγκ Ουν,  που θα δώσει, αν το δώσει, το διαβατήριο στον επόμενο πλανητάρχη.

Τέλος φτάνουμε στην Συρία όπου εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο ασκήσεων με πραγματικά πυρά και πραγματικούς στόχους τους ανθρώπους.

Τον μεν πρόεδρο στηρίζουν οι Ρώσοι και όλους τους υπόλοιπους οι Αμερικάνοι.

Και οι δύο δοκιμάζουν τα οπλικά συστήματα που την επόμενη πεντηκονταετία θα μεσουρανούν στην πολεμική αγορά.

Η πορεία αυτής της χώρας, όσο και αν αντιστέκονται όλες οι πλευρές στον Ρωσοαμερικανικό σχεδιασμό είναι προδιαγεγραμμένη. Θα διαμελιστεί το ένα κομμάτι με τα πετρέλαια και θα τα πάρουν οι αμερικάνοι το είδαμε στο Ιράκ και φυσικά τους αγωγούς μεταφοράς της ενέργειας θα τους ελέγχει η Ρωσία. Η εμπειρία της είναι δεδομένη.

ΕΛΛΑΔΑ; Εκφράζονται φόβοι ότι όλο αυτό το «πανηγύρι»  με επίκεντρο την Συρία, όπως είναι, θα μεταφερθεί «πακέτο» στην Κύπρο και την χώρα μας.

Ενεργειακά κοιτάσματα και διαδρομές μεταφοράς αυτών έχουν σχεδιαστεί από τους Ρωσοαμερικάνους και τους Γάλλογερμανούς  σε σύμπνοια.

Αν η δύο Χώρες της Μεσογείου Κύπρος και Ελλάδα αιματοκυλιστούν θα είναι αποκλειστική ευθύνη του Τσίπρα και του Ν. Αναστασιάδη οι οποίοι συνομιλούν με τα «τσιράκια» όπως Τουρκία  Ισραήλ και Αίγυπτος και δεν συνομιλούν με τους μεγάλους παίχτες.

Και θα συμβεί, μακάρι να βγούμε ψεύτες, αυτό που λέει η παροιμία. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.