Στα πλαίσια των «Ελευθερίων Θράκης 2017» θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαΐου 2017, στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, η καθιερωμένη έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών.

Οι καλλιτέχνες που θέλουν να μετέχουν στην έκθεση, θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7 μ.μ. και θα λειτουργεί 10 με 12 τις πρωινές ώρες και 7 με 9 τις απογευματινές.

Για την υποβολή συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την έκθεση, με την κ. Βαρβάρα Τσίτσιρα στο τηλέφωνο 6932140620.

Την πρόσκληση της κ. Τσίτσιρα αποδέχθηκε η XamthiTimes.gr η οποία θα συμμετάσχει στην έκθεση με πίνακες ζωγραφικής σε λάδι του Αλέξανδρου Παυλικιάνου Ζωγράφου-συγγραφέα, δημοσιογράφου.

Εκτός από τους πίνακες ζωγραφικής που θα εκτεθούν στο Ίδρυμα Παπανικολάου στην Κομοτηνή,  η XanthiTimes.gr, θα παρουσιάσει και την πρώτη της εκδοτική δουλειά με δύο μυθιστορήματα.

Θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα “Παράλληλοι Δρόμοι” του συγγραφέα Αλέξανδρου Παυλικιάνου, που πλέον την ευθύνη έκδοσης έχει η XanthiTimes.gr και φυσικά το δεύτερο Μυθιστόρημα με τίτλο “ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ”  του Αλέξανδρου Παυλικιάνου.

Η παρουσίαση στην Ξάνθη το αμέσως επόμενο διάστημα.