Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

 

Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 13 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και 3 απόπειρες, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 6-3-2017 έως 7-4-2017, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

Συνελήφθησαν χθες (7-4-2017) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία καταστήματα – επιχειρήσεις, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τρία χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

 

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 402 ευρώ, 2 φορητούς υπολογιστές, 2 τσάντες, 2 μαχαίρια, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 φακό και 1 εργαλείο.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, καθώς επίσης 2 κινητά τηλέφωνα, 1 tablet και 1 εργαλείο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

 

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ περίπου, ένα εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.