Η Ξάνθη βράβευσε τον Χ. Πανόπουλο.

Η μεγάλη αίθουσα του Hotel Elisso το απόγευμα της Παρασκευής,   ήταν ασφυκτικά γεμάτη από την παρουσία των θεσμών, του αθλητικού κόσμου αλλά και τους απλούς φιλάθλους της Ξάνθης που ήταν παρόντες στην βράβευση του Χ. Πανόπουλου, του υποστηρικτή της Ξάνθης, μέσα από την ομάδα ποδοσφαίρου που έχει την τιμή να βρίσκεται στην κορυφή του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε τιμή, όπως ο ίδιος είπε, να παρουσιάσει την όλη εκδήλωση και κάνοντας αναφορά στον Χ. Πανόπουλο, είπε ότι έκανε γνωστή την Ξάνθη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τέλος δήλωσε ότι είναι περήφανος που είναι Ξανθιώτης.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

Στο βήμα ανέβηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης μιας και η βράβευση του Χ. Πανόπουλου ήταν δική του ιδέα όπου και ανέφερε ότι όταν αυτή η ιδέα του, την τελευταία εβδομάδα, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από τους Ξανθιώτες ήταν πολλά. Ο Κ. Ζαγναφέρης αναφέρθηκε επί μακρών στο έργο του Ν. Πανόπουλου, στην στήριξη της Ξάνθης και στην διάθεση προσφοράς του χωρίς απαραίτητα να έχει το οικονομικό αντίκρισμα σαν ποδοσφαιρική επιχείρηση. Τον συνεχάρη για μία ακόμη φορά από βήματος.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ «Σπάστε το Αθηναϊκό κατεστημένο»

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο στρατηγός φράγκος και απευθυνόμενος στον Χ. Πανόπουλο είπε ότι εκτός από τα αθλητικά του επιτεύγματα, τις αθλητικές και ξενοδοχειακές του εγκαταστάσεις,  η μεγάλη του επιτυχία είναι ότι σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών και τους παραδίδει στην κοινωνία της Ξάνθης έτοιμους να διαδεχθούν τις παλαιότερες γενιές, τονίζοντας ότι αυτή είναι η ύψιστη προσφορά του στην Ξάνθη. Στην συνέχεια του χάρισε δύο βιβλία. Ο Κομοτηναίος Στρατηγός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Θράκη και είπε στον Χ. Πανόπουλο ως άνθρωπος που αγαπά την Θράκη, να κατέβει στην Αθήνα και να σπάσει το Αθηναϊκό κατεστημένο στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα, σε πολλούς αποδέκτες και την επένδυση του Χ. Πανόπουλου στην Ξάνθη το χαρακτήρισε σαν προσκλητήριο για άλλους επενδυτές για  να έρθουν και να επενδύσουν στην Ξάνθη.

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην προσφορά του Χ. Πανόπουλου στην Ξάνθη και σε οργανισμούς οι οποίοι του «χτύπησαν» την πόρτα και στάθηκε αρωγός. Ποιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στην βοήθεια που του ζητήθηκε για να στηρίξει την εκκλησιαστική σχολή με πετρέλαιο για να ζεσταθούν οι μαθητές,  δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» του στον δήμαρχο,  ο οποίος δεν στηρίζει την εκκλησιαστική σχολή – κάτι που δεν γνώριζε ο πολύς κόσμος και που πρώτη φορά παίρνει δημοσιότητα- η οποία σχολή,  σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σεβασμιοτάτου, δεν λογίζεται όπως όλα τα σχολεία της Ξάνθης και είναι μία καλή ευκαιρία ο δήμαρχος να την συμπεριλάβει στον σχολικό προγραμματισμό του.

Ο Σεβασμιότατος κάνοντας αναφορά στην στήριξη των φορέων από την πλευρά του Χ. Πανόπουλου είπε ότι η στήριξη του είναι πολύ μεγάλη, χωρίς ο ίδιος να θέλει να προβάλλετε.

Χ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Αυτό που συμβαίνει απόψε είναι μία προσωπική μου στιγμή και θα την κρατήσω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Τέλος ανέβηκε στο βήμα ο Χ. Πανόπουλος βαθιά συγκινημένος,  αφού ευχαρίστησε τον Κ. Ζαγναφέρη για την μεγάλη τιμή που του έκανε, είπε ότι σκοπός και στόχος του είναι να προσπαθεί να αδικεί όσο γίνετε λιγότερο τους ανθρώπους και τόνισε πώς το ποιο σημαντικό από όλα όσα λέγονται και γίνονται στον επιχειρηματικό τομέα είναι η Θράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.