Θετική χαρακτηρίζετε η παρουσία της Αστυνομίας με δικό της περίπτερο στην 5η Πανελλαδική έκθεση στο κλειστό γυμναστήριο Φ. Αμοιρίδης όπου ομολογουμένως η συμμετοχή των εκθετών αλλά και η παρουσία των επισκεπτών κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης η επισκεψιμότητα στο εκθεσιακό περίπτερο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες της Ξάνθης εμπιστεύονται την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στελέχη της αστυνομίας η ενημέρωση που έγινε από τους παρόντες αστυνομικούς στους πολίτες, περιστράφηκε σε θέματα ασφάλειας, δημόσιας ασφάλειας, βεγγαλικά, θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, στις κλοπές σπιτιών και εστίασαν στο θέμα της ενημέρωσης εξαπάτησης ηλικιωμένων σχετικά με τους απατεώνες που τηλεφωνούν και λένε ότι συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο και πρέπει να καταβάλουν κάποιο ποσό για να μην υπάρξουν δυσμενείς επιπτώσεις.

Έγινε παρουσίαση οπτικοακουστικών μέσων και υλικών σχετικά με τις ειδικές δράσεις των τμημάτων της αστυνομίας όπως ΕΚΑΜ, ΔΙΑΣ, ΚΑΜ καθώς και για τις εγκληματολογικές έρευνες που διεξάγει η αστυνομία.

Γενικά υπάρχει μία αισιοδοξία στους αστυνομικούς της Ξάνθης για το δύσκολο έργο που επιτελούν ότι οι Ξανθιώτες συνδράμουν στο έργο τους και είναι στις προθέσεις να συνεχιστεί η συμμετοχή της αστυνομίας σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.