Εκρηκτικές διαστάσει  πήρε πανελλαδικά το θέμα του Περιφερειακού συμβούλου Χουσείν Μεχμέτ Ουστά του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος φωτογραφήθηκε σε σέλφι κάνοντας το σήμα τον Γκρίζων Λύκων- επικοινώνησαν μαζί μας από τον «ΑΛΦΑ» οι οποίοι είδαν το δημοσίευμα και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες.  Για το θέμα  τους παραπέμψαμε στον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α. Αντωνιάδη – ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα καλέσει σε απολογία το μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Α. Αντωνιάδη, Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για την διαγραφή ή όχι του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά ο οποίος φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας το σήμα των Γκρίζων λύκων, κάτι που όπως αντιληφθήκαμε από την ολιγόλεπτη συνομιλία μας με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του κόμματος δεν ανέχονται αυτές τις συμπεριφορές οι οποίες εκθέτοθν το κόμμα πανελλαδικά και θα πράξουν αυτά που προβλέπονται από το καταστατικό.

Ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος, θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές, οι οποίες σπέρνουν το μίσος στην Θράκη, προκαλούν τον κοινό νου και διασαλεύουν την ειρηνική συνύπαρξη των Χριστιανών και Μουσουλμάνων θα πρέπει να πατάσσονται εν τη γενέσει.

Οι Θρακιώτες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, ζητούν επιτακτικά την παρέμβαση της δικαιοσύνης σε παρόμοιες συμπεριφορές οι οποίες έχουν σαν σκοπό να διαταράξουν την ειρήνη στην Θράκη.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από χθες το βράδυ, όταν είδαμε την είδηση στα tourkikanea, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον  επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης κ. Καραλίδη Φώτη αλλά δεν απαντά.