Βρέθηκε ποιοι λήστεψαν τον φοιτητή. Ο ένας συνελήφθη

 

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 20χρονου  στην Ξάνθη      

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη 

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ληστεία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 24/25-3-2017, βραδινές ώρες, στην Ξάνθη.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 32 και 22 ετών, για ληστεία και παράνομη κατακράτηση.

 

Συνελήφθη χθες (26-3-2017), το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ο 32χρονος δράστης.

 

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, δύο (2) δράστες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από το δωμάτιο του 20χρονου στις Φοιτητικές Εστίες Κιμμερίων Ξάνθης, το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τραπεζικού υποκαταστήματος στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από το λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

 

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, ενώ ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

 

 

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 20 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν χθες (24-3-2017) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες. Δέκα (10) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, έξι (6) υπήκοοι Συρίας, δύο (2) υπήκοοι Ιράκ και (2) υπήκοοι Υεμένης.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων (ύψος οικισμού Αρδανίου), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν συνολικά 2 οχήματα και 3 κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών στους νομούς Έβρου και Ξάνθης

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 56,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Συνελήφθησαν χθες (24-3-2017), στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 31 (άντρες) και 30 (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 34χρονο και την 30χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία τους, εντόπισαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50,7 γραμμάριων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ο 31χρονος, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6 γραμμαρίων.

 

Κατασχέθηκαν συνολικά 56,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 4 κινητά τηλέφωνα.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Συνελήφθη 48χρονος στην Ξάνθη κατηγορούμενος για παραβάσεις περί αλιευτικού και περί αγορανομικού κώδικα

 

Κατασχέθηκαν περίπου 750 κιλά οστρακοειδή 

 

Συνελήφθη χθες (24-3-2017) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις περί αλιευτικού και περί αγορανομικού κώδικα.

 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκε ποσότητα οστρακοειδών (αχιβάδα), βάρους περίπου 750 κιλών, για τα οποία δεν κατείχε τα απαιτούμενα έγγραφα, ενώ, όπως προέκυψε, είναι μη ασφαλή για κατανάλωση.

 

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα οστρακοειδών.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.

 

 

Σύλληψη υπηκόου Τουρκίας διωκόμενου με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης 

 

Συνελήφθη, χθες (26-3-2017) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 54χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Τουρκίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Σύλληψη Τούρκου δουλεμπόρου

  Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 43χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη χθες (25-3-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, ένα (1) υπήκοος Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 43χρονο και  επιχείρησαν να το ελέγξουν.

 

Ο οδηγός του οχήματος, δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς, με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

 

Στη συνέχεια, ο δράστης εισήλθε στην Εγνατία Οδό, όπου στον κόμβο Μέστης ακινητοποίησε το όχημά του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

 

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

 

.