ΤΟ ΕΒΕ ΕΝΩΣΕ ΜΕΤΙΟ ΚΑΙ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ;

Αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζγναφέρη με τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο;

Όπως δείχνουν τα πράγματα και μετά την δημόσια παραδοχή των δύο ανδρών, οι σχέσεις τους αναθερμάνθηκαν ή όπως οι δύο άνδρες ανέφεραν μετά από σχετικό ερώτημα της XanthiTimes.gr δεν είχαν ψυχραθεί ποτέ.

Με αφορμή την ενδοπαραταξιακή κόντρα κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης Περιφρειάρχη μετά την απουσία του εκλιπόντος Γ. Παυλίδη, ανάμεσα στους υποψηφίους για τον Περιφερειακό θώκο ήταν ο νυν Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος και ο Κ. Ζαγναφέρης.

Μετά την ανάδειξη του Χ. Μέτιου η σχέση των δύο ανδρών πάγωσε με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει λόγω κακής συνεργασίας της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας για την Ξάνθη.

Αποκορύφωμα της κακής σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών ήταν η παντελής απουσία του Χ. Μέτιου από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Ξάνθης κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Για πρώτη φορά, απουσίαζε από τις εκδηλώσεις ο Περιφερειάρχης και αυτό οφείλονταν στις κακές σχέσεις των δύο ανδρών.

Όμως επειδή αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί επ άπειρον με δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία της Π.Ε. και της Περιφέρειας ρόλο, συνδαιτυμόνα αυτή την φορά ανέλαβε το ΕΒΕ με την πρωτοβουλία του να πραγματοποιήσει την 5η Πανελλαδική Έκθεση στο κλειστό Αμοιρίδιο Ξάνθης.

Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν από τον φακό της XanthiTimes.gr και αφού ρωτήθηκαν αν αληθεύουν οι φήμες που θέλουν τους δύο πολιτικούς άνδρες να έχουν χωρισμένα τα πολιτικά τους «τσανάκια» το διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες.

«Δεν χάσαμε τίποτε για να το βρούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαγναφέρης σημειώνοντας ότι πριν από πολύ καιρό ο ίδιος διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε «κόντρα» με τον κ. Μέτιο.

Ο κ. Μέτιος με την σειρά του επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ. Ζαγναφέρη λέγοντας ότι οι ενδοπαραταξιακές εκλογές δεν επηρέασαν στο ελάχιστο την λειτουργία της Περιφέρειας και η συνεργασία του με τον κ. Ζαγναφέρη είναι άψογη.

Αν λένε αλήθεια ή ψέματα, κανένας δεν το ξέρει. Εκείνο που ενδιαφέρει τους Ξανθιώτες και τους πολίτες της Περιφέρειας είναι οι δύο πολιτικοί άνδρες να βάλλουν σε προτεραιότητα το καλό του τόπου και τις όποιες προσωπικές τους φιλοδοξίες να της αφήσουν στην άκρη.