Θα μπούνε στο παιγνίδι  οι Σύριοι,  οι Μαροκινοί,  οι Πακιστανοί και πάει λέγοντας.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Πεδίο μάχης η Χίος μεταξύ Αφγανών και Αλγερινών λένε οι ειδήσεις που βεβαία δεν τις βλέπει κανένας στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών. Βλέπετε προηγείται ο Σώρας, το σερβάιβερ και ότι άλλη σαχλαμάρα σκεφτεί και κάνει η κυβέρνηση. Τα γεγονότα και οι πραγματικές ειδήσεις σε τούτον τον τόπο περνούν στα «ψιλά».

Τον καιρό που η «κυρά Τασία» και η παρέα της καλούσε τον κάθε πικραμένο της γης να έρθει για να βρει άσυλο σε τούτον τον ρημαδιασμένο τόπο, λέγαμε στο ραδιόφωνο και γράφαμε ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε αίμα. Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί.

Το κακό ξεκίνησε σποραδικά στα νησιά που φιλοξενούσαν «μετανάστες» όταν ήταν λίγοι, τώρα που έγιναν πολλοί και θα γίνουν πολλοί περισσότεροι μόλις ο Ερντογάν καταλάβει ότι οι απειλές του προς την Ευρώπη δεν πιάνουν και «αμολήσει» στην Ελλάδα κοντά στα 3 εκ. πρόσφυγες που φιλοξενεί στην χώρα του, τότε τι θα γίνει;

Αυτοί θα πρέπει να φάνε, να κοιμηθούνε να ξεδιψάσουν.

Αν δεν βρούνε φαγητό, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν δουλειές για του ς Έλληνες, τι θα κάνουν; Θα κλέψουν και αν δεν βρουν να κλέψουν τότε θα σκοτώσουν για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους.

Αλήθεια τότε τι μένει για τούτον τον τόπο; Το αιματοκύλισμα;

Μακάρι να βγούμε ψεύτες