Νέο προκλητικό μήνυμα Ερντογάν στην Ευρώπη

Νέο προκλητικό μήνυμα Ερντογάν στην Ευρώπη

 

Νέο μήνυμα προς την Ευρώπη απέστειλε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η Τουρκία δεν θα απειληθεί ποτέ ξανά από την διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ερντογάν, δήλωσε σήμερα πως μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου η Τουρκία μπορεί να αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη, την οποία χαρακτήρισε «φασιστική και σκληρή» και είπε ότι θυμίζει εκείνην της εποχής πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Τουρκία και η Ευρώπη βρίσκονται στα μαχαίρια, με την Άγκυρα να κατηγορεί ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία και η Ολλανδία ότι εφαρμόζουν αυτό που αποκαλεί «ναζιστικές μεθόδους» απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις τούρκων υπουργών με Τούρκους του εξωτερικού πριν από ένα κρίσιμο δημοψήφισμα που θα δώσει στον Ερντογάν διευρυμένες εξουσίες.

Η Τουρκία δεν θα απειληθεί πια από τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ,) είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε ότι, από τώρα και στο εξής, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν Ευρωπαίο σε τουρκικό έδαφος να διεξαγάγει «κατασκοπεία» με διάφορα προσχήματα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Μάρτιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων