Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Βέβαια κάποιος θα πει τι πάς και θυμάσαι. Και βέβαια κάποιοι πρέπει να τα θυμούνται γιατί παίχτηκε μεγάλη σπέκουλα από την πλευρά των αυτοδιοικητικών του δήμου της Ξάνθης ακόμη και από της αντιπολίτευσης και μάλιστα είχανε στεναχωρηθεί τόσο πολύ Τσέπελης και η αρμόδια «φιλάνθρωπος» επιτροπή, γιατί δεν επαρκούσαν οι χώροι για να δώσουν στον κάθε φτωχό μας συνδημότη από δέκα τετραγωνικά μέτρα να σπέρνει τα λαχανάκια του.

Τότε δόθηκε πολύ μεγάλη διάσταση στο θέμα και ανέλαβαν πρωτοβουλίες από την συμπολίτευση και μέλη της αντιπολίτευσης που πλαισίωσαν την επιτροπή η οποία θα εύρισκε τους κατάλληλους χώρους, η ΔΕΥΑΞ θα έδινε νερό και κάποιοι «φουκαράδες» συνδημότες μας θα έσπερναν κανένα μαρουλάκι έτσι για να την βγάζουν στα δύσκολα να ευγνωμονούν τον δήμο Ξάνθης και να του ρίχνουν και κανένα «ψηφαλάκι».

Κύριε Δήμαρχε καλοί είναι οι βιολογικοί κήποι για να μαθαίνουν οι μαθητές την βοτανολογία όμως θα πρέπει να μαθαίνουν «όλοι» μαθητές και όχι μόνον οι μαθητές που οι γονείς τους θα μπορούνε να γεμίσουν τα στομαχάκια τους.

Για να γίνει όμως αυτό, οι δήμοι όταν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, θα πρέπει να τις υποστηρίζουν διαχρονικά. Όχι επειδή ο Μ. Τσέπελης έχασε τα πρωτεία του και άφησε το πρόγραμμα να το αφήσετε  να ξεχαστεί.

Και για να προλάβω αγαπητέ δήμαρχε παρεξηγήσεις, τόξερες το θέμα γιατί τότε ήσουν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και αν δεν με απατά η γνώμη μου το θέμα συζητήθηκε με επικεφαλής της παράταξης Στυλιανίδη και μέλη από την παράταξη Πούλιου.

Άρα το θυμάσαι και σίγουρα αν δεν το έχεις δρομολογήσει δρομολόγησε το.

Η κοινωνία τώρα σε χρειάζεται

Ας δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο ο δήμος Ξάνθης. Μπορεί. Μάλιστα τώρα είναι επιβεωλημένο και αν ακόμη δεν κατάλαβαν μερικοί μιλάω για τον λαχανόκηπο δίπλα από τα γήπεδα του τένις.