ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ- ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ειλικρινά, κανένας δεν γνωρίζει τι απέγινε με το θέμα των παιδικών χαρών που δυστυχώς παραμένουν κλειστές, όμως η ανάρτηση στο facebook αγανακτισμένης μάνας που ρωτά την ώρα που φωτογραφίζει το παιδί της έξω από τα κάγκελα της παιδικής χαράς με την λεζάντα: «Πότε επιτέλους θα ανοίξουν οι παιδικές χαρές»; Είναι ότι χειρότερο για την δημοτική αρχή που δεν είναι σε θέση να δώσει το λιγότερο στα Ξανθιωτάκια. Το παιγνίδι.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε ποια πολιτική θα ακολουθήσει ο δήμος στο θέμα των κλειστών παιδικών χαρών μετά και την τροπή που πείρε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από λίγο καιρό που το θέμα συζητήθηκε και το μόνο που έμεινε στον θεατή ήταν μία θολή εικόνα και τις προσπάθειες της συμπολίτευσης να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η ουσία είναι ότι οι παιδικές χαρές είναι κλειστές, οι μανάδες και οι παππούδες αγανακτούν και περιμένουν την δημοτική αρχή να τις ανοίξει.

Εκείνο που θα πρέπει να καταλάβει η δημοτική αρχή, όσα πολιτικά παιγνίδια και συνεργασίες  αν κάνει, είναι ότι οι παιδικές χαρές και το κολυμβητήριο, είτε το πιστεύει η δημοτική αρχή είτε όχι, θα αλλάξουν δήμαρχο