Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  κ. Ανάργυρος Πατακάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του την Τρίτη  7 Μαρτίου 2017 τον  Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη, συνοδευόμενο από τον Βουλευτή Δράμας κ. Χρήστο Καραγιαννίδη, παρουσία του συνόλου των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας  καθώς και κομματικών,  συνδικαλιστικών εκπροσώπων του τόπου μας.

Στην συνάντηση ο Υπουργός άκουσε προτάσεις κι απόψεις από τους παρευρισκόμενους και τόνισε, ότι ο καθένας από την θέση του  μπορεί να συμβάλει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Δράμας από την πλευρά του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σημαντικά θέματα που αφορούν την Π.Ε. Δράμας , όπως οι περικοπές των ΚΑΠ, οι οποίες δημιουργούν  προβλήματα στην υλοποίηση σημαντικών έργων, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, ακόμη επισήμανε ότι οι αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν  στην Περιφέρεια δεν συνοδεύτηκαν από τους ανάλογους οικονομικούς πόρους, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση, ιδιαίτερα τόνισε τη σημασία των αποζημιώσεων λόγω έκτακτης ανάγκης που θα λάβει η Π.Ε. Δράμας. Τέλος αναφέρθηκε ακόμη μία φορά στο θέμα του κάθετου άξονα Δράμας-Αμφίπολης, μεταφέροντας μία πάγια απαίτηση του νομού μας.