76 σημεία Welcome Stores
Ένα ελληνικό εμπορικό success story 
Θεσσαλονίκη, 9 Μαρτίου – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του δικτύου Welcome Stores στη Θεσσαλονίκη.

Στη Γενική Συνέλευση, η Welcome Stores, η μεγάλη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών, απέδειξε στην πράξη το δυναμισμό του δικτύου. Πρόκειται για μια 100% ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών που εν μέσω κρίσης, εξαπλώνεται, αναπτύσσεται και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.  Πρόκειται για ένα πραγματικό success story της ελληνικής αγοράς με αύξηση πωλήσεων 21% για το 2016 με τζίρο στις λιανικές πωλήσεις  52εκ. ευρώ.

Στη συνέλευση, η Welcome Stores καλωσόρισε θερμά τα νέα μέλη της, τα καταστήματα: Ζορμπάς στην Καρδίτσα, Τζουβάρας στην Άρτα και Μποζατζίδης στην Αλεξανδρούπολη, με τα οποία πλέον φτάνει τα 76 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Με έντονη παρουσία και στη νησιωτική χώρα, διεκδικεί πλέον ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών!

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την απονομή του αυτοκίνητου Volkswagen Golf στον τυχερό της  κλήρωσης!

Τα μέλη της αλυσίδας  Welcome Stores, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ενημερωθούν για την εξέλιξη και για τα σχέδια της εταιρείας και σε ένα εορταστικό κλίμα, ανανέωσαν οράματα και υποσχέσεις για μια συνεργασία ειλικρινή, δυναμική και ασφαλή, με το βλέμμα προς το μέλλον.

www.welcomestores.gr

    

Τέλος

Ηλιάς Γεραφέντη
210 6450051 – 697 0808764
eliasg@one9six.com