ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ

Όπως το περιμέναμε έτσι και έγινε μεταξύ τους μαζεύτηκαν στο Ελλισώ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, μεταξύ τους τα είπαν, τα συμφώνησαν, είδαν και μερικούς δημάρχους άντε και στην καλλίτερη περίπτωση βρέθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη και ο κόσμος περιμένει να βγει κάτι από αυτές τις επισκέψεις, να ακούσει κάτι καλό, να «σιάξει» η μέρα του και ακόμη καλλίτερα το μέλλων του. Δυστυχώς όσοι Υπουργοί και αν έρθουν στον τόπο μας το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Μπορεί η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ να θύμιζε σκόρπια διαδήλωση που θα την ζήλευε και ο Ζίγδης, μη φανταστείτε ότι έγινε κάτι διαφορετικό στην συγκέντρωση της ΝΔ με τον Βαρβιτσιώτη.

Μια χαρά κόσμος μαζεύτηκε αλλά οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τι να το κάνεις που ήταν πολύς ο κόσμος και ειπώθηκαν για μία ακόμη φορά τα ίδια πράγματα για τον κακό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος άλλα έταξε, άλλα κάνει και πάει την χώρα από το κακό στο χειρότερο.

Αλήθεια, θα βγει κανένας από την ΝΔ έξω στους δρόμους και τα καφενεία να μιλήσει με τους Ξανθιώτες ή απλά θα έρχονται τα κορυφαία στελέχη, θα μαζεύουν τα τοπικά στελέχη, θα τους λένε μπράβο που πληρώνουν από την τσέπη τους τα έξοδα του κόμματος στην Ξάνθη και μετά μην τους είδατε και μη τους απαντήσατε.

Αυτοί θα πάρουν τα υπουργεία, τα Ξανθιώτικα στελέχη θα μείνουν να κάνουν τους μεσάζοντες σε αυτούς, σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Άντε και να ξεφύγει κανένας όπως ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και τώρα αρχηγός στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους ΑΝΕΛ και δεν μείνει χωρίς μεροκάματο.

Πάντως πώς τα καταφέρνει πάντοτε ο Φ. Τσαλίδης και είναι στα πράγματα, τι να σας πω. Αυτό με ξεπερνά.

 

Να πούμε και ένα μπράβο στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Ξάνθης που μαζί με τον καθηγητή τους, πήραν την πρωτιά στην μαθηματική Ολυμπιάδα της ΝΑ Ευρώπης.

 

Το ατύχημα βέβαια με τον νεαρό ντελιβερά που προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση με ΙΧ και προτίμησε- αν πρόλαβε- δεν γνωρίζουμε αν έτρεχε, όπως συνήθως τρέχουν οι ντελιβεράδες στην πόλη- πέρασε λίγο στα ψηλά.

Μάλλον χωρίς να ρίξω ευθύνες στον παλικάρι που βγάζει το μεροκάματο με βροχές και χιόνια πάνω στο μηχανάκι και λόγω της πίεσης, ίσως τρέχουν λίγο παραπάνω, καλό θα είναι να βάζουν σε προτεραιότητα την δική τους ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα.

Μητέρα δωρίζει τα όργανα του αγέννητου μωρού της. Ο τίτλος από μόνος του είναι συγκλονιστικός.

Όταν λέμε ότι η Τουρκία υλοποιεί τους σχεδιασμούς της στην εξωτερική πολιτική κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, κάποιοι μας λένε συνομοσιολόγους, εθνικιστές και διάφορα άλλα «καλούδια». Όταν όμως όλοι αυτοί οι «πρόσφυγες» κάτω από την προστασία της μουσουλμανικής Τουρκίας, πιάσουν τα ντουφέκια κατά της Ελλάδος, ελπίζω τότε απλά, κάποιοι θεωρητικολόγοι να σπεύσουν να σώσουν την Χώρα από την φρίκη του πολέμου. Η θεωρεία αγαπήθηκε από πολλούς αλλά στην πράξη δεν έσωσε κανέναν.

Τώρα όσο για την επιστολή του Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ανέστη Αντωνιάδη με τίτλο ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ νομίζω πώς απλά επιβεβαιώνει την θεωρεία του ΣΥΡΙΖΑ από την πράξη.

Τά είδαμε όλα όμως και λαθρεμπόριο υγρών για ηλεκτρονικό τσιγάρο που πήγαινε βαρκάδα στον Έβρο προς Τουρκία μεριά … αυτό μάλλον είναι καινούριο φρούτο.