Η Keri Young, στη 19η εβδομάδα κύησης, ανακάλυψε ότι το έμβρυο που κυοφορεί δεν διαθέτει εγκέφαλο. Η Εύα, όπως είναι το όνομα του αγέννητου μωρού, με το πρόβλημα που παρουσίασε ήταν αναμενόμενο να μην καταφέρει να γεννηθεί ποτέ. Ωστόσο, τα σχέδια των γονιών της είναι διαφορετικά.

Την ίδια στιγμή που η μητέρα ενημερώθηκε για την κατάσταση της Εύας ρώτησε το γιατρό κατά πόσο θα ήταν δυνατό να κυοφορήσει το έμβρυο και τους υπόλοιπους μήνες, ώστε να δωρίσουν τα υγιή όργανα του μωρού σε άλλα μωρά που το έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για μια αλτρουιστική και ανιδιοτελή απόφαση της μητέρας που αποφάσισε να δώσει νόημα στη ζωή της αγέννητης ακόμα κόρης της, μέσα από αυτή την πράξη. «Η Εύα θα έχει ζωή, ωστόσο θα είναι σύντομη. Θα δωρίσει ό, τι μπορεί και θα κάνει περισσότερα κατά τη διάκρεια της ζωής της στη γη από ό, τι θα κάνω εγώ ποτέ»., δήλωσε στο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα η μητέρα. Μέσα από αυτή την πράξη, η μικρή Εύα, δωρίζοντας τα όργανά της, θα καταφέρει να σώσει τη ζωή έως και 50 άλλων μωρών που το έχουν ανάγκη.