Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 3/3/2017
Κριός

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποιο μήνυμα που πρόκειται να λάβεις σύντομα, το οποίο θα σε αποσυντονίσει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήσεις την προσοχή σου να αποσπαστεί. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις για την τακτοποίηση μίας εκκρεμότητας που έχεις αμελήσει. Αν τα πράξεις όλα αυτά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος αυτή είναι αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου, παρ’ όλο που κάποια πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις εκκρεμότητες, καθώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Ταύρος

Γενικά
Νέες προοπτικές τώρα σου χτυπούν την πόρτα και αναρωτιέσαι από πού προήλθαν όλα αυτά. Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου και δεν έχεις κανέναν λόγο να ανατρέχεις στις άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Το μέλλον προμηνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο, με ανταμοιβές και εκπλήξεις. Προετοιμάσου να τις δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Δίδυμος

Γενικά
Η ανάληψη ευθυνών στο παρελθόν έγινε κάτω από παρόρμηση και τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, σου δημιουργούν πολύ μεγάλη πίεση. Αποσύρσου για να σκεφτείς αν όσα επέλεξες σε ικανοποιούν πραγματικά και αν διαπιστώσεις το αντίθετο, μην διστάσεις να αλλάξεις πορεία. Η ζωή σου ανήκει και η απόφαση θα είναι ολοκληρωτικά δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς, ώστε να αποφύγεις τις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και φέρνουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Οι ιδέες σου δέχονται αναγνώριση και άτομα μεγάλου κύρους σε υποστηρίζουν. Εντελώς αναπάντεχα, θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, καθώς και μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται κάποιες εναλλαγές. Η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Λέων

Γενικά
Στον τομέα της οικογένειας εστιάζεται η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, καθώς μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης, τώρα το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον πρόκειται να κάνει κινήσεις προσέγγισης απέναντι στην οικογένειά σου. Κράτα αποστάσεις από όλα αυτά και απόφυγε παρασκηνιακές συζητήσεις και σχόλια για ζητήματα που δεν σε αφορούν. Έτσι θα προστατευθείς από πιθανές παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου, ώστε να τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Παρθένος

Γενικά
Αν μπορέσεις, αγαπητέ Παρθένε, να αγνοήσεις λανθασμένες πληροφορίες που στόχο έχουν να μπλοκάρουν κάποια προσπάθειά σου και παράλληλα να μην χάσεις τη θετική σου διάθεση, αλλά να συνεχίσεις τον δρόμο που έχεις χαράξει, δεν θα αργήσεις να δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορεί να σας απομακρύνουν μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Ζυγός

Γενικά
Η κούραση που σε έχει καταβάλει το τελευταίο διάστημα σε έχει βγάλει, αγαπητέ Ζυγέ, από τα όριά σου. Το ενδεχόμενο κάποιας απόδρασης, έστω και σύντομης, τώρα φαντάζει εφικτό. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και μην παραμελείς τη διατροφή σου. Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη από τον Κριό να σε ευνοεί, αισθηματικά, μπορείς σήμερα να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Η αίσθηση πως δεν προσπάθησες αρκετά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, σου κοστίζει πολύ, αγαπητέ Σκορπιέ. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να παλέψεις, αρκεί να το κάνεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ελπίζοντας πως θα σου χαριστεί κάτι που δεν σου αξίζει απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ χάρη στον ερωτισμό σου, περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο θετικών αλλαγών. Απόφυγε σήμερα οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε κάποια απρόοπτα έξοδα που ίσως προκύψουν.

Τοξότης

Γενικά
Οι καταστάσεις που βίωσες πρόσφατα σού άφησαν, αγαπητέ Τοξότη, μία πικρία από την οποία δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Η εμμονή σου σε καταστάσεις του παρελθόντος δυσκολεύει αρκετά την εξέλιξή σου. Πάψε να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και οργάνωσε δυναμικά τον τρόπο δράσης που θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις εξ αιτίας του άγχους, της έντασης και της ενέργειας που θα έχεις. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, φρόντισε να τη μελετήσεις πολύ καλά πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Το φιλικό σου περιβάλλον σε φορτίζει, αγαπητέ Αιγόκερε, με ζητήματα που δεν σε αφορούν καθόλου. Εξήγησε ευγενικά πως ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος και πως δεν έχεις την πολυτέλεια να τον σπαταλάς με ζητήματα που δεν είναι τόσο επείγοντα. Άλλωστε δεν μπορείς να προσφέρεις και κάποια ουσιαστική βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις και ξέχνα τις προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ούτως ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Υδροχόε, και ο λόγος είναι πως ο χρόνος δεν φτάνει για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις σου. Εξήγησε εγκαίρως τι συμβαίνει, πριν δημιουργηθεί παρεξήγηση που δεν θα μπορείς να διορθώσεις και μην αφήνεις να αιωρούνται αρνητικές σκέψεις για τη συνέπειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Ιχθύς

Γενικά
Ο φιλικός σου περίγυρος σε σκέφτεται, αγαπητέ Ιχθύ, και θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων που δεν βρίσκουν το θάρρος να στο ζητήσουν. Κάποια άτομα σε ανταγωνίζονται, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα – για άλλη μια φορά η επιτυχία θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις σου σε ό,τι αφορά τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πάρα πολλά ‘ανοίγματα’ που τώρα θα πρέπει να αρχίσεις σιγά σιγά να τακτοποιείς.