ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 38χρονου ημεδαπού για κλοπή Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, την 24-2-2017 το απόγευμα, μετέβη σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ένα κινητό τηλέφωνο.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σύλληψη 49χρονου ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη την 27-2-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 49χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, διέρρηξε οικία στην πόλη της Ξάνθης, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα είδη οικοσκευής. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 15 εκατοστών και διάφορα φο-μπιζού, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.
Σύλληψη 39χρονης ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη την 27-2-2017 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 39χρονη ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε, το ίδιο μεσημέρι εισήλθε σε οικία, στην Ξάνθη και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σύλληψη 25χρονιου υπηκόου Βουλγαρίας για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη την 26-2-2017 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατείχε τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
 

 

 

  Ø