Eιδική έκδοση του YouTube με αφορμή την απονομή των βραβείων Oscar

Eιδική έκδοση του YouTube με αφορμή την απονομή των βραβείων Oscar

 

Μια ειδική έκδοση του YouTube, με αφορμή την απονομή των βραβείων Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δουν τα δημοφιλέστερα τρέιλερ για τις υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.

Συγκεκριμένα, το «Movie Trailers Leaderboard» κατατάσσει τα πιο δημοφιλή τρέιλερ για τις υποψηφιότητες στη συγκεκριμένη κατηγορία, συμπεριλαμβάνοντας τα επίσημα κανάλια των εταιρειών παραγωγής. Φέτος, πρώτο στην κατάταξη αναδείχτηκε το τρέιλερ της ταινίας «La La Land», ενώ ακολουθούν το «Arrival» και το «Hacksaw Ridge».

© Παρέχεται από: pestaola.grΠαράλληλα, το εργαλείο Think with Google παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν σε ποια κατάταξη βρίσκονται οι λοιπές υποψηφιότητες για την κατηγορία Καλύτερης Ταινίας. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η πλατφόρμα διαφημίσεων Pixability για λογαριασμό του YouTube, τα τρέιλερ των ταινιών που έχουν ως θέμα υπερ-ήρωες είναι αυτά με τις περισσότερες προβολές, αφού έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο θέασης ανά βίντεο.

© Παρέχεται από: pestaola.grΑπό την έρευνα της Pixability, προκύπτει επίσης ότι τα τρέιλερ αποτελούν το πιο δημοφιλές είδος κινηματογραφικού περιεχομένου στο YouTube, ενώ τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε πολλές ταινίες είναι το είδος κινηματογραφικού περιεχομένου με τη μεγαλύτερη διάδραση.

Με αφορμή αυτό, το soundtrack του μιούζικαλ «La La Land» ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό στις υποψήφιες ταινίες για Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Φεβρουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων