Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017:

Κριός

Ίσως περάσετε την ημέρα προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε κάποια οικονομικά θέματα, την δουλειά σας ή κάποια θέματα που αφορούν έναν φίλο. Πολλά τηλεφωνήματα και πολύ έρευνα μάλλον θα είναι απαραίτητη για να τα καταφέρετε. Ότι και να αποφασίσετε θα έχετε αποφασιστικότητα και θα κερδίσετε πολύ ικανοποίηση αν το κάνετε.

Ταύρος

Σήμερα ίσως περάσετε πολύ χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στην ζωή σας. Ο έρωτας είναι μεγάλη δύναμη στην ζωή σας αλλά η συζήτηση ίσως σας φέρει πιο κοντά. Μάλλον θα ανταλλάξετε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για κάποια θέματα και για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ένα σύντομο ταξίδι ίσως πραγματοποιηθεί.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε επισκέπτες σήμερα και πρέπει να δείτε τι χρειάζεται να κάνετε για να είναι καλό το σπίτι σας. Μπορεί να πρέπει να γίνουν κάποιες επισκευές και ίσως αποφασίσετε να πάτε για ψώνια. Θα έχετε καλές ιδέες. Το μυαλό σας ίσως λειτουργεί πολύ γρήγορα. Μην πιέζεστε πολύ.

Καρκίνος

Κάποια ταξίδια μπορεί να πραγματοποιηθούν σήμερα και θα περάσετε καλά. Ίσως μάθετε καλά νέα και μάλλον θα θέλετε να τα διαδώσετε. Θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας κάνουν να θέλετε να εξερευνήσετε κάποια θέματα περισσότερο μελλοντικά.

Λέων

Η οικονομική σας κατάσταση είναι πολύ καλή σήμερα. Μάλλον θα έχετε κάποια αύξηση στο εισόδημά σας. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να πρέπει να ασχοληθείτε με νομικά έγγραφα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μην αγνοείτε τα γραφειοκρατικά θέματα. Ασχοληθείτε με ότι χρειάζεται.

Παρθένος

Οι πρόσφατες εξελίξεις σας έχουν προσφέρει νέα ενδιαφέροντα. Ίσως σκέπτεστε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα για αυτά τα νέα θέματα. Αν θέλετε να το κάνετε είναι η σωστή στιγμή να ξεκινήσετε.

Ζυγός

Το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό σήμερα. Είστε λογικοί και αντικειμενικοί. Σήμερα μάλλον θα δείτε ότι η σκέψη σας επηρεάζεται από συναισθήματα. Είναι θετική εξέλιξη αυτή. Φαίνεται ότι η διαίσθησή σας λειτουργεί καλά και δεν πρέπει να αντιστέκεστε. Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όχι το μυαλό σας.

Σκορπιός

Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε ίσως θέλει να συζητήσετε κάποιο ταξίδι. Η θέλησή σας είναι έντονη σήμερα. Τα ταξίδια τώρα σας φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.Μπορεί να υπάρχει κάποιος προορισμός που επιθυμείτε να επισκεφθείτε εδώ και καιρό. Τώρα είναι ευκαιρία να το σκεφθείτε πολύ σοβαρά.

Τοξότης

Η διαίσθησή σας λειτουργεί έντονα σήμερα. Θα έχετε την τάση να ακολουθείτε την καρδιά σας και μην αναζητάτε πάντα την λογική. Κάποια γεγονότα σήμερα ίσως σας κάνουν να ακολουθήσετε το ένστικτό σας παρά το γεγονός ότι σας φαίνεται πως αψηφά την λογική. Να έχετε πίστη και προχωρήστε.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα γεμάτη νέα και ευχάριστες εκπλήξεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες μπροστά σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ίσως κάνετε νέους φίλους και ενδέχεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε τις σπουδές σας. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Κάποια έγγραφα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές ίσως θέλουν την προσοχή σας σήμερα αλλά δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Όποιες πληροφορίες απαιτούνται θα είναι εύκολο να τις αποκτήσετε. Μάλλον όλα θα είναι κατανοητά και οι γύρω σας εξυπηρετικοί.

Ιχθύες

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως σας φέρουν σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Οι συζητήσεις θα είναι ενδιαφέρουσες και θα αφορούν κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε σε βάθος με κάποιο θέμα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε έρευνα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια.