Super League: Διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός (5-0)

Super League: Διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός (5-0)

 

Ένα «μαγικό» πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό να πετύχει τέσσερα γκολ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και με το εμφατικό 5-0 να πάρει μεγάλη νίκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. 

 Το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε… πάρτι στην «χάρτινη»άμυνατων Αρκάδων και παίζοντας τον… ορισμό τηςαντεπίθεσης κατάφερε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι από τα πρώτα 30 λεπτά, όταν και προηγήθηκε με 3-0. 

 Οι «πράσινοι» έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους, με δύο κλασικές ευκαιρίες και δύο γκολ στα πρώτα 9 λεπτά!. Ο Μπεργκ στο 4΄ αστόχησε απέναντι από τον Ντοναρούμα, ένα λεπτό μετά δε βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα από πλεονεκτική θέση, ωστόσο, στο 7΄ οι «πράσινοι» αξιοποίησαν την υπεροχή τους. 

 Με εξαιρετική ασίστ ο Μπουμάλ έβγαλε τον Κλωναρίδη τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα κι αυτή την φορά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ(1-0). Ακριβώς δύο λεπτά μετά, με νέα μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας του Αστέρα, ο Εμποκού έδωσε την ευκαιρία στον Μπεργκ να «γράψει» το 2-0. 

 Από κει και πέρα οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας απείλησε στο 17΄ με τον Μανιά να μη μπορεί να μειώσει από πολύ κοντά, αλλά ήταν τόσα πολλά τα κενά στα μετόπισθεν των γηπεδούχων, που σε κάθε επίθεσή τους οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί. 

 Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 30΄ και οριστικά στο 39΄. Αρχικά, από το φάουλ του Εμποκού, ο Μολέδο με κεφαλιά σα σε προπόνηση έκανε το 3-0 (το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από θέση οφσάιντ). Ο Μπεργκ στο 36΄ νικήθηκε σε νέο τετ-α-τετ από τον Ντοναρούμα, αλλά στο 39΄ ο Εμποκού νίκησε ξανά τον τερματοφύλακα του Αστέρα κι «έγραψε» το 4-0. 

 Καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν το ρυθμό τους και με σωστή διαχείριση κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, στην προσπάθεια των Αρκάδων να πετύχουν το «γκολ της τιμής». 

 Οι «πράσινοι» μάλιστα, ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά και σε πέμπτο γκολ, με τον Μπεργκ να αστοχεί στο 68΄ απέναντι από τον Ντοναρούμα. Ό,τι δεν πέτυχε ο Σουηδός, το πέτυχε στο 83΄ ο Μπουμάλ με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή (5-0). 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Φεβρουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων