Η Xiaomi έχει ήδη δημιουργήσει τεράστιο hype γύρο από την πρόσφατη concept συσκευή της, Mi Mix. Οι πωλήσεις των συσκευών έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της εταιρίας και όπως φαίνεται η Xiaomi ήδη εργάζεται πάνω στον διάδοχο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Weibo και απευθείας από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, η εταιρία του έχει στα σκαριά τον διάδοχο του Mi Mix. Να θυμίσουμε ότι το Mi Mix σχεδιάστηκε από τον ίδιο designer που σχεδίασε το γιοτ του Steve Jobs. Φυσικά αναφερόμαστε στον Philppe Starck, που σύμφωνα με τον Lei Jun έχει αναλάβει ήδη τον σχεδιασμό του Mi Mix 2. Το πρώτο Mi Mix έχει αναλογία οθόνη/σώμα 91.3%, ενώ για τον διάδοχο του η εταιρία θέλει να ανεβάσει την αναλογία στο απίστευτο 93%.

Xiaomi Mi MIX

Ενώ δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την νέα συσκευή της Xiaomi, το πιθανότερο είναι να αργήσει να έρθει. Το πιο λογικό είναι η εταιρία να περιμένει τις Apple και Samsung να ανακοινώσουν τα νέα flagship τους και να μελετήσει τον ανταγωνισμό.

Ελπίζουμε ο διάδοχος του Mi Mix να φέρει περισσότερες καινοτομίες από το πρώτο Mi Mix που έφερε την edge-to-edge οθόνη και την κεραμική κατασκευή. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες.