Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 16/2/2017

 
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει, αφήνοντας κατά μέρος τους… εγωισμούς! Επιπλέον δεν έχει νόημα να κρατάς ως «επτασφράγιστο μυστικό» τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς σου, αντίθετα είναι βέβαιο πως θα ωφεληθείς από την δημοσιοποίησή τους. Παράλληλα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόοθα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που εκτός των άλλων δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου, προωθώντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου…

Ερωτικά

Νοιώθεις πως ασφυκτιάς από περιορισμούς που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν σε ενοχλούσαν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τελικά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάθε «τέλος» είναι μια νέα αρχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 
Γενικά
Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις να ξέρεις ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σου σταθούν, ακόμη κι αν δεν σε… ξέρουν! Σε αυτό βέβαια μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ αν μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με τους γύρω σου. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων να σε προστατέψει από κακόβουλες παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, η Δήμητρα στο ζώδιό σου συμβάλλει σε διακρίσεις αλλά και επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπουν» ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο, προσφέροντάς σου νέες επαγγελματικές προοπτικές.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα σου λείψουν, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια επίσημη πρόταση, καλό είναι όμως να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμη πρόσεξε μήπως μπλέξεις άθελα σου σε μια παράλληλη κατάσταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Γενικά
Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», ίσως το βρεις στους… ξένους κι όχι τόσο στους «δικούς σου» ανθρώπους! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την συμπτωματική αποκάλυψη ενός μυστικού με οικονομικό αλλά και νομικό περιεχόμενο. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθούν να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου, ενώ αυξάνουν τις πιθανότητές σου για ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή μια επιμορφωτική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν έχεις να κρύψεις κάτι το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις, οπότε είναι προτιμότερο να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δημοσιοποιώντας το «λάθος» σου.
 
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημα» σου να στο στερήσει και πολύ περισσότερο σε «απαγορεύσεις» που απορρέουν από άλλους. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα… υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Γενικά
Το να «κλείνεσαι» δεν σε βοηθά πουθενά κι αν θες να απαλύνεις τον… πόνο σου, ένας φίλος ή μια φίλη είναι το καταλληλότερο «αποκούμπι» σου. Επιπλέον η Δήμητρα στον Ταύρο σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να δώσεις νόημα στην ζωή σου, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να «ανοίξεις» το σπίτι σου, σε περισσότερο κόσμο, αφού ο Δίας στον Ζυγό έχει και τα «τυχερά» του. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλουν θετικά στην επίλυση κάθε οικονομικού θέματος που σε απασχολεί κι αν ψάχνεις για χρηματοδότες θα τους… βρεις!
 
Ερωτικά
Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», το σύμπαν σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματα σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν τον… στόχο τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα δεις να διαλύονται όλες οι «σκιές».
ΛΕΩΝ
 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο συμβάλλει σε μια διάκρισή σου, ενώ δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές, ίσως μάλιστα να συναντήσεις ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ο λόγος του είναι καταλυτικός για την θετική έκβαση μιας υπόθεσής σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο δείχνουν πρόθυμοι να αποκαταστήσουν κάθε «ζημιά» που έχει γίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε με μια ουσιώδη αλλαγή κλίματος, είτε μέσα από μια νέα πρόταση.
 
Ερωτικά
Μπορεί η «πηγή» της ευτυχίας σου να βρίσκεται κάπως μακριά αλλά σήμερα μπορεί να κάνεις… άλματα για να την συναντήσεις ή ακόμα καλύτερα να έρθει να σε βρει εκείνη. Στον αληθινό έρωτα η απόσταση δεν είναι ποτέ πρόβλημα, αρκεί να το πιστέψεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Γενικά
Όσο κι αν ο Κρόνος στον Τοξότη προσπαθεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να ενισχύσει τις απομονωτικές τάσεις σου, η Δήμητρα στον Ταύρο φροντίζει ώστε να έχεις στην απόλυτη διάθεση σου εκείνες τις κοινωνικές επιλογές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα. Καλό είναι λοιπόν να βγεις από το «καβούκι» σου, αν μάλιστα ταξιδέψεις, ακόμα καλύτερα! Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλουν σε μια κινητικότητα στα εργασιακά σου κι επειδή το «πρόσημο» των εξελίξεων θα είναι θετικό, δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς για το καλύτερο, ίσως μάλιστα να δοθούν λύσεις μέσα από μια συνεργασία.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στον οίκο των σχέσεών σου δεν σου ζητά να «γίνεις κομμάτια» αλλά να αναγεννηθείς αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Γι’ αυτό και μπορεί να σου προσφέρει μια νέα ευκαιρία, που καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, έστω κι αν δεν σε παραπέμπει σε κάτι μόνιμο.
ΖΥΓΟΣ
 
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σου συνιστούν να βγεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο, αφού εκτός από το θετικό κλίμα μπορεί να αποκομίσεις και κάποια πιο χειροπιαστά οφέλη, μέσω μιας συνεργασίας που θα αναδείξει τις ικανότητες και θα εκπληρώσει τους στόχους σου. Επιπλέον, ο δημιουργικός «οίστρος» σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικά επιτεύγματα. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Ταύρο τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις κι ένα βραβείο ή «μπόνους».
 
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια εξαιρετικά «πειστική» ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. Εννοείται βέβαια ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση όλα αυτά μπορεί να συνιστούν… πρόβλημα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Γενικά
Όσο κι αν προσπαθείς να δυσκολέψεις τα πράγματα από μόνος σου, «βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη», υπάρχουν δίπλα σου κάποια πρόσωπα που δείχνουν πρόθυμα να σου προσφέρουν τις λύσεις που ζητάς «στο πιάτο»! Άφησε λοιπόν την Δήμητρα στον Ταύρο να σε… ευεργετήσει και ιδίως μην κλείνεις την πόρτα σε προτάσεις που θα σε ωφελήσουν, παρά τις όποιες επιφυλάξεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοούν τις προσπάθειές σου για την αποκατάσταση κάθε είδους «ζημιάς» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί είτε με ένα κλίμα ομοψυχίας, είτε με λειτουργικές αλλαγές στον χώρο σου.
 
Ερωτικά
Είναι μάλλον δύσκολο να «δραπετεύσεις» από τις εμμονές σου κι ότι κι αν συμβαίνει γύρω σου, το πιθανότερο είναι να παραμείνεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που δεν σου «έκατσε». Κι είναι πραγματικά κρίμα, όταν σου προσφέρονται πολύ αξιόλογες «εναλλακτικές»!
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Γενικά
Η αισιοδοξία σου είναι εκείνη που μπορεί τελικά να «φτιάξει» την τύχη σου! Μάλιστα με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο να «αβαντάρουν» την κοινωνική σου ζωή, η ημέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με επαφές ή μετακινήσεις που θα προσθέσουν «χρώμα» στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει και θα αλλάξει «άρδην» το κλίμα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να εκπαιδευτείς σε μια τεχνική. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία.
 
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, είναι καλύτερα να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε… αποζημιώσουν για τον κόπο σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την πλαισιώσεις με μια καλή παρέα φίλων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε πιο κοινωνικές και… διασκεδαστικές δράσεις, επειδή μάλιστα οι «άλλοι» θα συμβάλλουν δραστικά στην ψυχική σου ανάταση αλλά και σε πρακτικά οφέλη, δεν έχεις παρά να αφεθείς στις προτροπές τους. Επιπλέον φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου δίνει μια χαρά από εκείνες που δεν έρχονται κάθε ημέρα! Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοούν τα οικονομικά σου και είτε πρόκειται για δράσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, είτε για «τζόγο», τόλμησε και δεν θα χάσεις!
 
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να… αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους, πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να τραβήξεις κοντά σου ένα πρόσωπο κύρους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου και η Δήμητρα στον Ταύρο σου δίνουν «πόντους» σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο με συνέπεια πολλά από εκείνα που επιζητάς να γίνουν αβίαστα κι εύκολα, είτε μετά από καθρά δικές σου πρωτοβουλίες, είτε με την παρότρυνση των άλλων. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις και τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο Ερμής στο ζώδιό σου, προωθώντας τις ιδέες σου και αποκτώντας πρόσβαση σε κάποιους «κύκλους» που έχουν να σου δώσουν πολλά.
 
Ερωτικά
Το «σεξ απήλ» σου είναι ακαταμάχητο, αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην «πρόκληση» μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέσα προφύλαξης.
ΙΧΘΥΕΣ
 
Γενικά
Μπορεί ο Κρόνος στον Τοξότη να σου ασκεί έντονες πιέσεις και να πολλαπλασιάζει τα καθήκοντά σου, ωστόσο μια καλή παρέα, ένα «ξεπόρτισμα» ή ένα ταξίδι μπορεί να σε στηρίξουν ψυχολογικά, αποφορτίζοντας την όποια ένταση. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα αν επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου κι αποφασίσεις να μοιραστείς με τους άλλους τις έγνοιες και τους προβληματισμούς σου. Ίσως μάλιστα να κάνεις και κάτι που θα συναντήσει μεγάλη αποδοχή. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλούν να επικοινωνήσεις ένα προσωπικό σου θέμα, αφού τελικά θα βρεις μια ευτυχή ανταπόκριση.
 
Ερωτικά
Τα προσωπικά προβλήματα και οι ζωές των… άλλων ίσως απορροφήσουν σημαντικό μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, τότε το σύμπαν μπορεί να σε ανταμείψει με ένα απρόσμενο «δώρο», ιδιαίτερα αν «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω!