Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 14/2/2017

Κριός

Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, αγαπητέ Κριέ, θα καθορίσει το μελλοντικό αποτέλεσμα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν οι λανθασμένες εκτιμήσεις κάποιων που είναι πολύ πιθανό να έχουν κακή πρόθεση. Στηρίξου στα πόδια σου και θα καταφέρεις όσα επιθυμείς. Οι προσωπικές σου αξίες και η εργατικότητά σου θα οδηγήσουν σε θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε περιμένει μια νέα, πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που σήμερα θα είναι αρκετός. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Ταύρος

Γενικά
Μία νέα γνωριμία θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης της στάσης σου απέναντι σε σημαντικά ζητήματα. Μην βιαστείς να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου, πριν βεβαιωθείς για τη νέα πραγματικότητα και τα όσα εξυπηρετεί. Επιτυχίες προβλέπονται πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή ένταση προβλέπεται σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά
Η εργατικότητα, η σοβαρότητα και η συνέπειά σου θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αγαπητέ Δίδυμε, μετά από μεγάλες προσπάθειες. Γνωστοί και φίλοι θα εντυπωσιαστούν από το αποτέλεσμα και θα ανέβεις ψυχολογικά. Η καθημερινότητά σου τώρα θα γίνει πιο εύκολη και θα απαλλαγείς από περιττά βάρη και ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με άσχετα ζητήματα. Περάστε χαλαρά μαζί, ώστε να αποφορτιστείς κι εσύ από την καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες σου ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε επιτυχία.

Καρκίνος

Γενικά
Μια τυχαία συνάντηση και γνωριμία πρόκειται, αγαπητέ Καρκίνε, να σε εντυπωσιάσει, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου. Σκέψου με σοβαρότητα αν υπάρχει συμβατότητα για μια κοινή δράση με το άτομο αυτό και μην ανταλλάξεις πληροφορίες αν δεν βεβαιωθείς για την εχεμύθειά του. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, καθώς η γοητεία σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Λέων

Γενικά
Η σκέψη ότι υφίστασαι εκμετάλλευση, αγαπητέ Λέων, σε βασανίζει. Η ανωτερότητά σου εκλαμβάνεται σαν αδυναμία και ακολουθεί ασυδοσία. Απομακρύνσου να σκεφτείς με ποιον τρόπο θα προφυλάξεις τον εαυτό σου και τα κεκτημένα σου. Αν η απομάκρυνση αποτελεί τη μόνη λύση, μην διαστάσεις να φύγεις οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, πες του αυτά που νιώθεις, εξωτερίκευσε τον πλούσιο ερωτισμό σου και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πάντα με την ευελιξία που διαθέτεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά, μπορείς να έχεις άνοδο, αρκεί να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

ΠαρθένοςΓενικά
Η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις, αγαπητέ Παρθένε, ώστε να ολοκληρωθεί η κατάσταση μέσα στην οικογένεια, στηρίζεται σε ψυχραιμία και διάλογο. Οποιοσδήποτε άλλος πειραματισμός θα πέσει στο κενό. Οι χαμένες ισορροπίες μπορούν να επανέλθουν, αρκεί να δείξουν όλοι τη διάθεση να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με κοινή κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις της σχέσης σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, ούτως ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΖυγόςΓενικά
Ένα ταξίδι αναψυχής που αποφεύγεις εδώ και καιρό θα σου προσφέρει – εκτός από ξεκούραση και ευχάριστες στιγμές – μια σημαντική επαφή για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι αργός, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και συνδέεται με αρκετά πρόσωπα, κάποια από τα οποία δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα αισθανθείς μια απομόνωση και έναν προβληματισμό αναφορικά με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

ΣκορπιόςΓενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Σκορπιέ, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σε οδηγεί σε αλλαγές. Μην βιαστείς να αποφασίσεις για πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Μια μικρή αλλαγή του προσωπικού σου χώρου μπορεί να σε ανανεώσει χωρίς τεράστιο κόστος. Οτιδήποτε άλλο υπάρχει κίνδυνος να το μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Οικονομικά, φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΤοξότηςΓενικά
Το φορτωμένο σου πρόγραμμα, αγαπητέ Τοξότη, σου στερεί κάθε δυνατότητα ξεκούρασης. Φρόντισε να απαλλαγείς από περιττές δραστηριότητες και ευθύνες, ώστε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για ανάπαυση. Πρόσεξε επίσης περισσότερο τη διατροφή σου και ασχολήσου λίγο με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑιγόκερωςΓενικά
Μια καθημερινότητα ευχάριστη και ανάλαφρη βιώνεις, αγαπητέ Αιγόκερε, κυρίως χάρη σε συγγενικά πρόσωπα, ενώ και οι φιλικές σου επαφές αποδίδουν, προσφέροντάς σου ικανοποίηση. Ευχάριστες προσκλήσεις θα φέρουν γνωριμίες και συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε επιτυχίες. Η οικογένεια θα συνεχίσει να σε στηρίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου και εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας προβλέπονται σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΥδροχόοςΓενικά
Η ανάγκη σου για μάθηση, αγαπητέ Υδροχόε, οδηγεί στην κοινωνική απομόνωση αλλά και σε υπερβολές. Η πραγματική ζωή δεν είναι μόνο οι γνώσεις, αλλά και οι εμπειρίες που στερείς στον εαυτό σου τη δυνατότητα να αποκτήσει. Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα και σκέψου σοβαρά το μέλλον σου. Όλα θα πάνε καλά με θάρρος και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΙχθύςΓενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαφοροποιείται για το ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ζωής σου. Δείξε σοβαρότητα στην οργάνωση και όλα θα πάνε καλά. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να συνεχίσει να σε αποπροσανατολίζει από τον δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στα αισθηματικά σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.