Κινητοποιήσου και πάρε αποφάσεις χωρίς δισταγμό! Τόλμησε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, αφέσου στη στιγμή, γνώρισε νέους ανθρώπους, γέλασε διασκέδασε και σου εγγυώμαι ότι η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η καθημερινότητά σου σε κουράζει, αγαπητέ Κριέ, με τα άπειρα προβλήματα που καλείσαι να λύσεις και τις εκκρεμότητες από το παρελθόν που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς και παράλληλα να μην στερηθείς τον προσωπικό σου χρόνο ψυχαγωγίας και ξεκούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και σου προσφέρει ικανοποιήσεις, μέσα από προτάσεις που θα διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων και φρόντισε να ανταποκριθείς σύντομα και χωρίς φόβο σε αυτά που θα απαιτηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περνάτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει στις επιδιώξεις σου και νιώθεις ασφάλεια. Ταυτόχρονα, οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου, η οποία θα βρει διέξοδο και θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Νέες ευκαιρίες θα ακολουθήσουν και θα βελτιώσουν καθοριστικά τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να είχες στα αισθηματικά σου, έχουν περάσει. Καλό θα είναι σήμερα να κανονίσετε μια εκδρομή με το ταίρι σου, που θα κάνει καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες δράσεις που δεν έχεις προβλέψει. Θα χρειαστείς προετοιμασία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Παρατήρησε τις λεπτομέρειες σε συζητήσεις που αφορούν τις υποθέσεις σου. Μέσα σε αυτές θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στη σχέση σου, ώστε να περνάς πολύ καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Νέες ευθύνες πρόκειται να αναλάβεις τώρα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά σου. Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου με αργά αλλά σταθερά βήματα. Χαλάρωσε και ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου. Όλα θα πάνε καλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου και να μην σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν περάσει και χαλάνε την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Παρθένε, για καταξίωση και κοινωνική αναγνώριση σε απομακρύνει από τους πραγματικούς σου στόχους. Χάνεις άσκοπο χρόνο στο κυνήγι της επιβεβαίωσης και αποσπάσαι από την ουσία. Η πνευματική σου υπόσταση έχει μεγαλύτερη σημασία από την κοινωνική σου παρουσία – μην επενδύεις σε λανθασμένες κατευθύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίμονης εργασίας, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Ζυγέ, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση για την οποία κοπίασε τόσο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για αισθηματικά θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσεων πρόκειται να σου δοθεί από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την γιατί δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ζωδίου σου θα περιοριστεί και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ηρεμία, η οποία θα σου χρειαστεί μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και πολλές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε απογοητεύει, αγαπητέ Τοξότη, με κουτσομπολιά και κακές εκτιμήσεις. Προχώρα στη ζωή σου και μην ασχολείσαι με κανέναν. Οι φιλίες είναι επιλογή σου και σε δικαιώνουν περίτρανα. Για τους υπόλοιπους ο χρόνος θα φέρει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίτα το μέλλον των αισθηματικών σου με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα σου προτείνει μία γνωριμία για λόγους που δεν γνωρίζει καλά ούτε το ίδιο. Μην το αποφύγεις, αλλά εξέτασε προσεκτικά τον τρόπο που θα λειτουργήσεις, ώστε να έχεις ουσιαστικό όφελος από αυτή τη διασύνδεση. Ένα δώρο σημαντικό και απροσδόκητο προβλέπεται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να βελτιώσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου θα είναι πολύ καλά, θα πρέπει όμως να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό άτομο, αγαπητέ Υδροχόε, με το οποίο είχατε απομακρυνθεί χωρίς ουσιαστική αιτία, στο πέρασμα του χρόνου, θα σε συναντήσει τυχαία και η αμοιβαία εκτίμηση θα πυροδοτήσει νέο κύκλο επικοινωνίας. Δεν είναι καθόλου απίθανο η σχέση αυτή να γίνει πιο ουσιαστική και καθοριστική στο μέλλον και να αποκτήσει σταθερότερες βάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα όλα πάνε καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι μεγάλες δυνατότητές σου θα συγκινήσουν σημαντικά πρόσωπα που με τη σειρά τους θα σου προτείνουν τρόπους για να προχωρήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία προκειμένου να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ένα σημαντικό δώρο προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου, το οποίο θα δώσει ώθηση στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr