Συνεδριάζει  την Δευτέρα 13η  Φεβρουαρίου 2017,   και ώρα 13:30 σε τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
Θέμα 1ο:    Διαβίβαση πρακτικού αξιολόγησης ένστασης που αφορά την ανάθεση υπηρεσίας για συντονισμό της διαχείρισης μη επικίνδυνων αποβλήτων στον ποταμό Κόσυνθο, από τη σιδηροδρομική γέφυρα του ΟΣΕ και κατάντη αυτής έως τα διοικητικά όρια των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων (Εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης).
Θέμα 2ο:    Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών για τις προμήθειες και τις υπηρεσίες, που αφορούν το έτος 2017, σύμφωνα με το Ν.4412/2016 (Εισηγήτρια:Χριστίνα Ράλλη).
Θέμα 3ο:    Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (Εισηγήτρια:Χριστίνα Ράλλη).
Θέμα 4ο :   Εξώδικος συμβιβασμός για καθορισμό τιμήματος εξαγοράς προσκυρωμένης δημοτικής έκτασης 58,88τ.μ. (Εισηγητής: Ιωάννης Λάμπρου).