Κριός

Γενικά
Κοινωνικές δράσεις που σου επιφυλάσσει, αγαπητέ Κριέ, το άμεσο μέλλον θα γίνουν αφορμή για νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες κάποιο σημαντικό πρόσωπο μεγάλου κύρους θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου. Θα δεχτείς μια πρόταση, η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον σου ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να περάσεις καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά
Οι εντάσεις που βιώνεις, αγαπητέ Ταύρε, οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους εξελίσσονται τα πράγματα και τα συνεχόμενα εμπόδια μειώνουν την ψυχραιμία αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και αργότερα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Προσωρινά ασχολήσου με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πιο πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις την τάση να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Η ανησυχία που σου δημιουργούσαν εκκρεμότητες από το παρελθόν θα απομακρυνθεί ως δια μαγείας, μέσα από συμφωνίες που πρόκειται να σε απαλλάξουν από μεγάλο βάρος. Κάποια άτομα θα δείξουν θετική διάθεση να στηρίξουν τις προσπάθειές σου. Νέα ξεκινήματα θα προκύψουν για το ζώδιό σου, με πολύ καλές προοπτικές για την εξέλιξη των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μην περνάς τόσο καλά στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που ακόμη παραμένουν στάσιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Καρκίνος

Γενικά
Αυτό το διάστημα θα προσφέρει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες, αρκεί να ενεργοποιηθείς και να καταφέρεις να συγκεντρωθείς, ώστε να αποδώσει το πρόγραμμά σου. Δείξε συνέπεια και μην παρασυρθείς σε ανούσιες δραστηριότητες. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις και θέματα που καθυστερούν. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λέων

Γενικά
Οι ιδιόρρυθμες συνθήκες που θα προκύψουν, αγαπητέ Λέων, μέσα στην οικογένεια θα δημιουργήσουν ένα κλίμα δυσφορίας, εμποδίζοντας την ήρεμη συνύπαρξη. Μια συζήτηση είναι απαραίτητο να γίνει και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μπορέσεις να αναλάβεις μόνο τις ευθύνες που σε αφορούν προσωπικά και να αποφύγεις οτιδήποτε επιπρόσθετο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Παρθένος

Γενικά
Μία ξαφνική έκπληξη προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει ώθηση να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Επικεντρώσου σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Οι καταστάσεις έχουν καθοριστική σημασία, γιατί πρόκειται για συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μονιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Πολλά θέματα θα μπουν σε μια σειρά, κάτι που θα σε ευχαριστήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο σου το ταλέντο, ώστε να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ζυγός

Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Ζυγέ, να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα, τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα μπουν υποχρεώσεις στο προσκήνιο οι οποίες θα απαιτήσουν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση σου είναι απαραίτητη – μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας καλά, αρκεί να προσπαθήσεις να δεις κάποια πράγματα με ένα διαφορετικό, πιο θετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά επαγγελματικά προβλήματα, αλλά με τον δυναμισμό που έχεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις πρόκειται, αγαπητέ Σκορπιέ, να σε αποσυντονίσουν το ερχόμενο διάστημα και να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορείς να ρυθμίσεις με την ευκολία που θα ήθελες. Ξαφνικές πληροφορίες θα σου προσφέρουν λύσεις. Εκμεταλλεύσου ό,τι μπορέσεις, ούτως ώστε να οργανώσεις καλύτερα το αύριο με τις δυσκολίες που θα φέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες ώστε να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

Τοξότης

Γενικά
Η ικανοποίηση που θα δεχτείς σε προσωπικό επίπεδο είναι μεγάλη και η δικαίωση που θα νιώσεις θα είναι αντάξια των κόπων σου όλο το προηγούμενο διάστημα. Η ξαφνική εύνοια των πλανητών απέναντι στο ζώδιό σου θα οδηγήσει τα πράγματα σε καθοριστική βελτίωση και θα πάρεις μια ανάσα ανακούφισης, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα δυσκολιών και κούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις για άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

Αιγόκερως

Γενικά
Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον, το οποίο προμηνύεται πολύ θετικό για το ζώδιό σου. Η περίοδος θα απαιτήσει θυσίες και οι εξελίξεις θα είναι αργές αλλά σταθερές. Η αναγέννηση ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Μην ακούς κανέναν και συγκεντρώσου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα και τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε στάδιο που σε ικανοποιεί. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά
Οι τεράστιες ευθύνες που έχεις αναλάβει γίνονται, αγαπητέ Υδροχόε, αιτία συνεχών εντάσεων και υπερβολικών εξάρσεων μέσα στην οικογένεια. Περιόρισε τα νεύρα σου και προσπάθησε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούρασή σου, ώστε να μην καταπονείσαι. Η φυσική σου κατάσταση βρίσκεται σε οριακά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις πράγματα που μπορεί να στενοχωρήσουν και τους δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Υπολογισμοί που δεν απέδωσαν στο παρελθόν πρόκειται, αγαπητέ Ιχθύ, να επανέλθουν στο προσκήνιο και να οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα φέρει εξαίσια αποτελέσματα και θα εντυπωσιάσεις, προκαλώντας νέες προτάσεις. Εξέτασέ τις προσεκτικά και αξιοποίησέ τις με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις τις ευκαιρίες να αλλάξεις κάποιες αρνητικές πλευρές της σχέσης σου που σε προβληματίζουν ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.