Η ΠΑΜΘ εντάχθηκε στους επίσημους συνεργάτες του GREKOMANIA

Η Περιφέρεια ΑΜΘ έδωσε την άδεια ώστε προωθητικό υλικό του οποίου έχει τα δικαιώματα, να χρησιμοποιηθεί στους διαδικτυακούς τόπους και εφαρμογές του Grekomania, με σκοπό την δωρεάν τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ μέσω αυτών. ( http://www.grekomania.ru/articles/partners/255-eastern-macedonia-and-thrace )

Μιχάλης Αμοιρίδης: ”Είναι μία συνεργασία η οποία στοχεύει για το 2017 στην υποστήριξη της προσπάθειας έλευσης κυρίως Ρώσων, Λευκορώσων και Ουκρανών επισκεπτών στην περιοχή μας, τη σταθεροποίηση αυτού του ρεύματος και με περαιτέρω συνεργασίες και κοινές προσπάθειες στη χωρική και χρονική επέκταση του τα επόμενα χρόνια.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης επενδύει περισσότερο πλέον στη διαδικτυακή προβολή της, η οποία έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό και το 2017 αυτό θα συνεχισθεί με πολύπλευρες συνεργασίες αλλά και καμπάνιες σε όλες τις χώρες ενδιαφέροντος μας. Στο πλαίσιο αυτό τον Ιανουάριο είχαμε συνεργασία με την Booking για την προώθηση αντίστοιχου υλικού  της ΠΑΜΘ καθώς και με το γραφείο του  ΕΟΤ της Ιταλίας, για την υλοποίηση προωθητικών δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα. ”

———————————————————————————————————————
———————————————————————————————————————

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας του Μιχάλη Αμοιρίδη, Περ. Συμβούλου αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τους κ. Christian Grønli, Managing Director της Ving και κ. Eirik Gjønnes, Product Manager της Ving Norge AS / (Thomas Cook Group).

Μιχάλης Αμοιρίδης: ”Τα δεδομένα δείχνουν ότι το 2017 θα είναι μία χρονιά με μεγάλη αυξητική τάση της τουριστικής κίνησης προς την περιοχή μας από όλη την Ευρώπη. Η Νορβηγική αγορά εκτιμάται ότι μαζί με τις υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες θα έχουν ισχυρή παρουσία σε αυτό με κύριο προορισμό τη Θάσο. Από το 2017 θα υπάρξει και νέα αεροπορική σύνδεση από τη Σουηδία με το αεροδρόμιο Καβάλας, εκτός της Στοκχόλμης και με το Γκέτεμποργκ, αυξάνοντας τις πτήσεις από τις Σκανδιναβικές χώρες από 4 σε 5 ανά εβδομάδα. 

Αυτή η τάση, είναι στόχος να επιβεβαιωθεί στην πράξη, να διατηρηθεί, να ενδυναμωθεί αλλά και να επεκταθεί με διανυκτερεύσεις πέραν της Θάσου και στο υπόλοιπο τμήμα της ΑΜΘ. Η παρουσία Σκανδιναβών επισκεπτών στο ηπειρωτικό τμήμα της ΠΑΜΘ, υφίσταται μέχρι σήμερα κυρίως μόνο μέσω ημερήσιων εκδρομών σε Καβάλα και Ξάνθη. ”

NORGE VING