Οι προβλέψεις για τα ζώδια τo  Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017:

Κριός

Σήμερα θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα σε όλα τα επίπεδα. Θα έχετε πολύ έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά για γράψιμο και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ξεκάθαρη, ανοιχτή και ειλικρινής σήμερα.

Ταύρος

Γενικά έχετε την τάση να αφήνετε την γραφειοκρατία αλλά σήμερα η ανάγκη να διαχειριστείτε κάποια οικονομικά θέματα ίσως σας κάνει να καθίσετε και να τα κάνετε όλα. Σε ότι έχει να κάνει μα χρήματα έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και αποτελεσματικοί οπότε μην εκπλαγείτε αν τα κάνετε όλα γρήγορα και καλά.

Δίδυμοι

Σήμερα η ευαισθησία συνδυάζεται με την εξυπνάδα και φέρνει την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα στην επιφάνεια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τις χρησιμοποιήσετε σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι. Μπορεί να πρέπει να βοηθήσετε ένα φίλο.

Καρκίνος

Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πολύ ισχυρή πνευματικά περισσότερο από ότι λεκτικά. Η πρακτικότητα και η κοινή λογική μαζί με την διαίσθηση σήμερα θα σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί. Πολλές ιδέες για νέα σχέδια θα έρθουν στο μυαλό σας και θα θέλετε να τις σημειώσετε.

Λέων

Η πρακτικότητα και η λογική σας θα πρέπει να λειτουργήσουν για χάρη μιας ομάδας με την οποία συνεργάζεστε. Μερικοί θα είναι μπερδεμένοι και εσείς μπορείτε να δείτε τώρα την κατάσταση σωστά. Οι στόχοι σας μπορεί να ενισχυθούν σήμερα χάρη στην συγκέντρωση και την ξεκάθαρη σκέψη.

Σκορπιός

Τα όνειρα μπορεί να ρίξουν φως σε κάποιες προσωπικές αμφιβολίες που προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε. Η σκέψη σας είναι πολύ ξεκάθαρη και λογική τώρα. Τα οικονομικά θέματα είναι καλά σήμερα ειδικά σε ότι έχει να κάνει με γραφειοκρατία ή νομικά ζητήματα.

Τοξότης

Τα σχέδια πάνω στα οποία δουλεύετε μαζί με φίλους ή συνεργάτες θα πάνε πολύ ομαλά σήμερα καθώς η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη, κοφτερή και λογική. Εσείς είστε πολύ ισχυροί τώρα και υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως μια από εκείνες τις ημέρες όπου κοιτάτε το σπίτι σας και σας φαίνεται ότι δεν είναι τακτοποιημένοι. Μπορεί να αποφασίσετε να καθαρίσετε. Προχωρήστε αρκεί να μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας.

Υδροχόος

Σήμερα η επικοινωνία σας θα έχει να κάνει με την συνεχή σας επιτυχία και νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Το μυαλό σας μπορεί να σκεφθεί ότι νέο εμφανίζεται και η λογική σας σας βοηθά να δείτε όλες τις πλευρές. Ότι πρέπει να σκεφθείτε, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Μπορεί να θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και μπορεί να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Μάλλον θα βρείτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής σας. Η σκέψη σας τώρα είναι ξεκάθαρη και λογική.