Γράφει ο Αντίοχος

Είναι προφανές, μετά κι από τις τελευταίες εξελίξεις, ότι εκεί κατά την άνοιξη θα χαλάσει η συμφωνία Τουρκιάς-Ε.Ε. και ο Ερντογάν Πασάς θα στέλνει καθημερινά καραβιές με χιλιάδες δυστυχείς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!

Επειδή, λοιπόν, στην Γερμανία γίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο και… «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», η σκληρή αφέντρα φράου Μέρκελ στέλνει στην υπόδουλη χώρα των τσιπροβλαμμένων κατοχικά στρατά, για να φυλάξουν τα σύνορά της! Όχι βεβαίως τα ανατολικά –που’ ναι μονίμως… ανοιχτά- αλλά τα βόρεια. Να μπαίνουν στην Ελλάδα τα «προσφυγάκια», αλλά να μην μπορούν να βγουν απ’ αυτήν και να κατευθυνθούν στην χώρα της φράου! Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι πρώτοι Γερμαναράδες θα καταφτάσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και οι υπόλοιποι αργότερα – όταν θα φτιάξει ο καιρός και θ’ αρχίσουν να πλακώνουν τα «προσφυγάκια»!

(ΥΓ): Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν θα στηθεί επί της… υποδοχής των Γερμαναράδων ο περιφερόμενος παρακρατικός θίασος του Σόρος, που… υποδέχεται «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» στις λαϊκές –και μόνον σ’ αυτές!- γειτονιές των Αθηνών. Τουλάχιστον μέχρι που να κανονίσει η εδώ γερμανική πρεσβεία τα… οδοιπορικά και τα… εκτός έδρας…