Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους των αγροτών της Ξάνθης από την ακύρωση της συνέντευξης τύπου του υπουργού κ. Βίτσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το μεσημέρι της Δευτέρας.
Λόγω της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του κ. Βίτσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες της Ξάνθης, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και το κοινοποίησαν στο facebook.
Αυτό φαίνεται πώς ήταν αρκετό για τους περήφανους “διαπραγματευτές” του μέλλοντος της Χώρας, να βάλλουν την ουρά στα σκέλια και με ανακοίνωση τους ΑΚΎΡΩΣΑΝ την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.
Έτσι η κυβέρνηση και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ζητούν το δίκιο τους.
Όταν  ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση ανέβαινε στα τρακτέρ.
Τώρα τα βλέπει και κρύβεται.
Άξιος ο μισθός τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Ξάνθης Αθανάσιος Λουκμακιάς βρίσκεται στην Αστυνομία της Ξάνθης για να…δώσει εξηγήσεις.
Σίγουρα δεν καταλάβαμε τους λόγους τους οποίους τόν κάλεσε η αστυνομία. Προφανώς γιατί έγινε η ακύρωση της συνέντευξης και δεν θα ενημερωθεί  ο Ξανθιώτικος Λαός για τα επιτεύγματα της 2 χρόνια αριστερής διακυβέρνησης.
Πιθανών να του ζητηθούν εξηγήσεις για την ανακοίνωση στο facebook και είναι λογικό ότι για να κινητοποιηθούν οι αγρότες μέσα στην πόλη θα πρέπει να συνεννοηθούν με την αστυνομία.
Πληροφορία της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι οι αγρότες θα κάνουν την διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ,  
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
κ.κ. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του κ.Βίτσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ευχαριστούμε εκ τω προτέρων