Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Στην ουσία ο πρόεδρος Τραμπ τι έκανε; Έκανε αυτό που οι Ευρωπαίοι ηγέτες σκέφτονται, συζητούν, το ανακοινώνουν κεκαλυμμένα αλλά δεν το έκαναν πράξη.

Ο Τράμπ, έκλεισε τα σύνορα σε μετανάστες των οποίων οι χώρες «φλερτάρουν» με τους τρομοκράτες.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες στην λογική μιας «περίεργης» δημοκρατίας παράτησαν όλους τους πρόσφυγες στην Ελλάδα αλλά επέτρεψαν στους τρομοκράτες να την αιματοκυλίσουν.

Τι είπε ο Τράμπ; Θα χτίσω ντουβάρι στα σύνορα της Χώρας μου.

Τι έκαναν οι Ευρωπαίοι; Άφησαν τα σύνορα τους- την Ελλάδα- ξέφραγο αμπέλι κατηγορώντας την κιόλας ότι δεν προστατεύει η Ελλάδα τα σύνορα της Ε.Ε. χωρίς στην ουσία να προστατεύσει η ίδια τα δικά της σύνορα.

Τι έκαναν οι Ευρωπαίοι όταν οι μετανάστες εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα; Μοίρασαν δισεκατομμύρια σε Μ.Κ.Ο οι οποίες κονόμησαν.

Τι σκέφτηκε η Ελληνική Κυβέρνηση;

Ας «γυρίσουν» στην αγορά μερικά δισεκατομμύρια – σε συγκεκριμένους βέβαια ανθρώπους στην Ελλάδα – για να κινηθεί λίγο η οικονομία και άφησε να γίνεται αυτό το «πλιάτσικο» των Ευρωπαίων φορολογουμένων, αφού η ίδια η κυβέρνηση, δεν μπορούσε να βρει τρόπο να «γυρίσει» η οικονομία και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

 

Οι Μετανάστες όλου του κόσμου αφού η Αμερική κλείνει τα σύνορά της θα στραφούν στην Ευρώπη, ο φαύλος κύκλος θα μεγαλώνει μέχρι κάποιος νέος τρελός Χίτλερ, στο όνομα της τρομοκρατίας αυτήν την φορά, θα αιματοκυλίσει και πάλι την Ευρώπη.

Για να έρθουμε στο Ελλαδιστάν.

Τι έκανε η Ελλάδα; Φώναζε τους μετανάστες  να έρθουν να «λιαστούν» στον Αττικό ήλιο. (Δεν γνωρίζουμε όμως αν πριν τους φωνάξει, είχε κάνει τον  λογαριασμό και είχε υπολογίσει τα οικονομικά οφέλη της Χώρας μας από την χρηματοδότηση για την φύλαξη τους. Μάλλον όμως όπως μας λέει ο φωστήρας του μεταναστευτικού κ. Μουζάλας, ο λογαριασμός δεν βγαίνει).

Γιατί παραπονιόμαστε;

Αυτούς θέλαμε να μας κυβερνήσουν αυτούς έχουμε.

Μπερδεμένους μέσα στην ανυπαρξία τους.

Με μία θολή εικόνα για την δημοκρατία της θεωρίας και της πράξης.

Τέτοιος λαός που είμαστε τέτοιοι κυβερνήτες μας αξίζουν.