Αχ, αυτή είναι μια «πονεμένη» ερώτηση που κάνει κάθε γυναίκα πάνω στον πλανήτη στον εαυτό της, «Τι μαγειρεύουν σήμερα»; Αλήθεια τι; Και ποτέ μα ποτέ δεν θα πάρει την απάντηση που θέλει από τον άντρα της και τα παιδιά της. Αυτό που θα της απαντήσουν είναι το κλασσικό, «κάνε ότι θες»!

«Μα για να σε ρωτάω αγάπη μου πάει να πει πώς οι ιδέες μου έχουν στερέψει. Πως έχω εξαντλήσει κάθε ιδέα και πάλι καταλήγω στα ίδια και τα ίδια. Συν ότι αν κάνω ότι θέλω θα μου πεις,”μα καλά αυτό έφτιαξες”;»

Επειδή όπως βλέπετε δεν είστε μόνες σε αυτό τον καθημερινό αγώνα μαγειρικής, πολλές είμαστε που μαγειρεύουμε από βραδύς και ακόμη περισσότερες αυτές που ρωτάμε τους άλλους τι να μαγειρέψουμε. Με την μόνη διαφορά ότι τα τελευταία χρόνια δεν ρωτάμε τους συζύγους μας τι να φτιάξουμε. Μπαίνουμε σε μια σελίδα στο διαδίκτυο, κάνουμε την ερώτησή μας και οι ιδέες αρχίζουν να πέφτουν βουνό.

Για να μην μπαίνετε λοιπόν σε forum και ομάδες για να ρωτάτε, εμείς θα σας «ξενοιάσουμε» για δύο εβδομάδες από αυτή τη σκέψη! Δείτε το πρόγραμμά μας και εμπιστευτείτε το!

1η Εβδομάδα

Δευτέρα:Ψαράκι πέρκα στο φούρνο ψητό με λαχανικά όπως πατάτες και καρότα!
Τρίτη: Κοτόπουλο στο φούρνο κοκκινιστό με χυλοπιτάκι!
Τετάρτη: Φασολάδα η παραδοσιακή
Πέμπτη: Μοσχάρι λεμονάτο με μανιτάρια και ρύζι πιλάφι!
Παρασκευή: Κριθαράκι με λαχανικά στην κατσαρόλα.
Σάββατο: Γιουβαρλάκια!
Κυριακή: Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο!

2η Εβδομάδα

Δευτέρα: Καρμπονάρα!
Τρίτη: Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο ψητές με μέλι και μουστάρδα!
Τετάρτη: Ψαρόσουπα!
Πέμπτη: Σουτζουκάκια!
Παρασκευή: Φακές!
Σάββατο: Συκωτάκια πουλιών ή μοσχαρίσιο στο φούρνο με πατάτες τηγανιτές!
Κυριακή: Οσομπούκο με ρύζι πιλάφι!