Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/1/2017


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με καθοριστικά βήματα. Η ευτυχία μπορεί να κατακτηθεί μέσα από απλές κινήσεις που αρνείσαι εδώ και καιρό. Βρες το θάρρος να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου. Άσε πίσω τον φόβο της αποτυχίας και προχώρα με δυναμισμό στα νέα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στενοχωρούν είναι μπροστά σου, αγαπητέ Ταύρε, αλλά η διαδικασία αργεί και θα είναι δύσκολή. Θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα. Η συγκέντρωση στον στόχο σου θα σε οδηγήσει σε ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, με τις καλές επιρροές των πλανητών στα αισθηματικά σου, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες σε πολλά επίπεδα για το ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμα και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπιστείς, καθώς η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή και θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες θα ενισχύσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό μην σε αγχώνει, γιατί θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η επάνοδος κάποιου φιλικού ατόμου από το παρελθόν σε έχει προβληματίσει, αγαπητέ Καρκίνε. Η επαναφορά των συναισθημάτων που σου άφησε φεύγοντας είναι αρκετά βασανιστική εδώ και καιρό. Δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα αλλά και δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιούσε ακριβώς. Με τις υπάρχουσες συνθήκες καλύτερα να μην προχωρήσεις προς καμία κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές ώστε να ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε μπερδεύουν, αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να την αντιληφθείς ακόμη, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η οικογένειά σου έχει απογοητευτεί, αγαπητέ Λέων, με τις διαρκείς κρούσεις εναντίον σου από αντιπάλους. Εκεί όμως που θα φαίνεται πως όλα τέλειωσαν, η υποστήριξη από κάποιο δικό σου άτομο θα έρθει να επανακαθορίσει την κατάσταση προς όφελός σου. Πολλοί θα χαρούν με αυτή την τροπή των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί με το ταίρι σου ερωτικές και όμορφες στιγμές. Εσύ που ζεις ακόμη στη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με κάποιο άτομο που σε μάχεται, θα χαθεί από το προσκήνιο ένας σκληρός αντίπαλος. Η ζημιά δεν είναι εφικτό να διορθωθεί, μπορείς όμως να προλάβεις πιθανό επερχόμενο κίνδυνο με έξυπνη αντιμετώπιση. Όποιον δεν μπορείς να έχεις εχθρό σου, κάνε τον φίλο, λένε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να πάψεις να βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει. Και αν η περίοδος αυτή σε βρίσκει χωρίς ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους. Έχεις πολύ άγχος για κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η υπερβολή που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου το τελευταίο διάστημα, τείνει να οδηγεί σε δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην δημιουργείς εντάσεις και άσχημο κλίμα και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις τα επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες προσφάτως, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κατέστησε αντικείμενο μίσους για κάποιους που σου κάνουν τον φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν τον δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο άτομο να πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μην σου αρέσει και ανακόπτει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η υποστήριξη που δέχεσαι από συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε ζητήματα που δεν σε αφορούν. Η καθημερινότητα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, θα βελτιώνεται συνεχώς με σταθερούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου – κινήσου γρήγορα γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό των υποθέσεων που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να απομακρύνεις από το προσκήνιο της ζωής σου άτομα που ζητούν τρίτη ευκαιρία και να τα αντικαταστήσεις με ευγενικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν. Όλοι έχουν δικαίωμα στη συγχώρεση, εκτός από εκείνους που τη ζητούν για να μπορέσουν να επαναλάβουν τις πράξεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η υπερβολική κούραση που σου προκαλεί, αγαπητέ Υδροχόε, η φορτωμένη σου καθημερινότητα θα γίνει αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Μια χαλαρή συζήτηση με ένα δικό σου άτομο θα σου κάνει πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονα θα σε απασχολήσει σήμερα η σχέση σου, καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που θέλεις να λύσεις. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις σημαντικά επαγγελματικά σου θέματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τελικό αποτέλεσμα πλησιάζει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και το άγχος σου κορυφώνεται. Μην υπερβάλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, ειδάλλως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις δεν θα είναι οι καλύτερες που θα μπορούσες. Φρόντισε την εικόνα σου, η οποία έχει μεγάλη βαρύτητα για άτομα κύρους που σε παρακολουθούν, περιμένοντας από σένα να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στον αισθηματικό τομέα, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορείς να τα ξεκινήσεις και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.