¨ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ¨

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, ¨Ραπουνζέλ¨ σε θεατρική διασκευή. Tην Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης ώρα 17:30. Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις θέσεων 6944062928.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν πανύψηλο πύργο στο δάσος, ζει  η  Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα, με τεράστιες, μακριές χρυσαφένιες πλεξούδες που έχουν την μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον τις αγγίξει. Η ¨ψευτομητέρα¨ της, που προσπαθεί απεγνωσμένα να παραμείνει νέα και όμορφη, την έκλεψε από τους πραγματικούς της γονείς, μόλις γεννήθηκε και την εγκλώβισε στον πύργο της, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την δύναμη των μαλλιών της. Ώσπου μια μέρα όλα αλλάζουν…..

Μέσα από μαγικά εφέ, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής διασκεδάζει με τους ήρωες του παραμυθιού, συμμετέχοντας μαζί τους, στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μελίδη, η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, η κινησιολογία & οι χορογραφίες, της Ελένης Χρυσομάλλη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Νάγια Γραικού, Άσπα Μπατατόλη, Μαριλένα Παπαποστόλου, Λαμπρινός Καμπούρης.