ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στην προσπάθεια να προλάβει τον πιθανό εγκλωβισμό των μαθητών στα σχολεία λόγω της μεταβολής του καιρού, ο Δήμαρχος Ξάνθης αποφάσισε να διακοπούν τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Σταυρούπολης.

Ο λόγος όπως ο ίδιος μας εξήγησε, ήταν ότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Περιοχή της Σταυρούπολης, πιθανών να μην μπορέσουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ να τα μεταφέρουν από τα σχολεία στους οικισμούς τους τους μαθητές  και σε συνεννόηση με το ΚΤΕΛ, τους διευθυντές των σχολείων, αποφάσισε να διακόψει τα μαθήματα.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές το πρωί πήγαν κανονικά στα σχολεία τους όμως η έντονη μεταβολή του καιρού, τον ώθησαν στην απόφαση να κλείσει τα σχολεία σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η περίπτωση εγκλωβισμού των μαθητών που είναι από άλλους οικισμούς μέσα σε αυτά.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου διακόπτονται  τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, από της 10:00 η ώρα το πρωί, λόγω  καιρικών συνθηκών για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών.

Η Απόφαση Δημάρχου 89/2017 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ