ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συνελήφθησαν χθες (13-1-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Μάκρης Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

 

Ειδικότερα, οι δύο δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν επιχείρηση της περιοχής, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού που διέθετε η επιχείρηση.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.

 

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

ΔΡΑΜΑ: Συνελήφθησαν την 12-1-2017 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 31 ετών, διότι ο 53χρονος κατείχε σε αποθήκη της οικίας του, σε χωριό της Δράμας, ένα (1) πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 23,9 γραμμαρίων, ενώ ο 31χρονος κατείχε στην οικία του, στη Δράμα, μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,2 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ακατέργαστη κάνναβης.

ΔΡΑΜΑ: Συνελήφθησαν χθες (14-1-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 14χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 15χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι διέρρηξαν, προκαλώντας φθορές, δύο αυτόματους πωλητές στην πόλη της Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 17,75 ευρώ. Κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο δικαιούχο του.