H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγίου Τρύφωνα”…

…Γουμένισσας  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 8 Ιανουαρίου 2017, στο εντευκτήριο του συλλόγου, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, παρουσία των Μελών και φίλων, ανταλλάσσοντας ευχές για μια νέα δημιουργική πολιτιστική χρονιά.

Ο εφημέριος π.Χρήστος Μαυραντώνης ευλόγησε τον πλακούντα. Το «φλουρί» έπεσε στο κομμάτι της κ. Σταυρούλας Χατζηανδρέα και έλαβε ως δώρο μια χειροποίητη εικόνα του Αγίου Τρύφωνα.

Παράλληλα διεξήχθησαν απολογισμός οικονομικός της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. των ετών 2015 & 2016, από τον Ταμία, κ.Σταύρο Ματζίρη και των δραστηριοτήτων από τη Γραμματέα κ.Ραφαηλία Παπανικολάου και ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αστέριος Τάτσης ευχήθηκε σε όλους Καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την αγαστή συνεργασία που είχαν την προηγούμενη διετία και κάλεσε τα νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση.  Παρότρυνε τον κόσμο να είναι πάντα κοντά στο Σύλλογο, ενώ κατέληξε πως «είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί θα εργαστούμε συλλογικά για να καταστήσουμε και τη νέα χρονιά επιτυχημένη».

Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα αποτελείται από:

Πρόεδρος: Τάτσης Αστέριος

Αντιπρόεδρος: Μήτσα Ελισάβετ

Γραμματέας: Πανταζή Γεωργία

Ειδική Γραμματέας: Τζιούνη Κατερίνα

Ταμίας: Παπαδοπούλου-Βαλτάρα Σοφία

Μέλος: Παπανικολάου Ραφαηλία

Μέλος: Τοσιλιάνη Ανδρονίκη

Αναπληρωματικά μέλη: Καρατζιά Φανή, Καζέλη Αναστασία και Ματζίρης Σταύρος.