Που είναι η …κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ;

«Άλλος ένας θάνατος από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες. Το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας».

Αυτά έλεγε ο  ΣΥΡΙΖΑ το 2013, μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού από μαγκάλι.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ  ήρθε στην εξουσία, αλλά οι θάνατοι από μαγκάλια συνεχίζονται και επί των ημερών της.

Έτσι, μια 78χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο της Κομοτηνής από εισπνοή αναθυμιάσεων, σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργο Φιλιππίδη.

Η 78χρονη είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, καθώς κανένας «πονόψυχος» της αριστερής κυβέρνησης  δεν της εξασφάλισε «το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο», αλλά αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αναθυμιάσεις, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Ποιοι είναι άραγε οι δολοφόνοι της; Και πως και πότε θα τιμωρηθούν για το έγκλημά τους;