Με τον τίτλο ΕΥΓΕ κ. ΟΥΤΣΗ ! τα Toyrkika Nea αποτυπώνουν στο κείμενο τους την λειτουργία των θεσμών του Ελληνικού κράτους

Εκτεθειμένος ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των πολιτών της Ξάνθης κ. Ζειμπεκ Χουσείν, ο οποίος σε δηλώσεις τους στην Εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, ζητούσε από τους “γνωστούς κύκλους” να σταματήσουν τα βρώμικα παιγνίδια τους.

Αλήθεια κ. Ζειμπέκ μήπως μπορείτε να ονοματίσετε τους “γνωστούς κύκλους με τα βρώμικα παιγνίδια”; 

Αν εσείς δεν μπορείτε, οι χιλιάδες Ξανθιώτες Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι-ειδικά οι δεύτεροι -νοιώθουν στο πετσί τους τους τα βρώμικα παιγνίδια από τους “γνωστούς  κύκλους” που έχουν διεύθυνση και έδρα την Κομοτηνή και έχουν προ πολλού υπερβεί τα εσκαμμένα.

Ευτυχώς που η Ελληνική Δικαιοσύνη, αμερόληπτα, δικαιώνει Χριστιανούς και Μουσουλμάνους της Ξάνθης  όπου η πολιτική του κυβερνώντος κόμματος που συμμετέχετε, τους εξαθλιώνει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.

 

Κείμενο του ιστολόγιου 6/1/2016

Παραπεμπτικό βούλευμα για τους Μέτε & ΣΙΑ χάρη στην κόκκινη γραμμή  των ΑΝΕΛ στην Θράκη που λέγετε Ούτση Χρύσα

 

Όσα είχαν συμβεί στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στην Γλαύκη αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά μετά από τα στοιχεία που μάζεψαν οι αρχές αλλά και από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Ο εισαγγελέας Ξάνθης έστειλε όλο τον φάκελο στον Άρειο Πάγο και ο Άρειος Πάγος έβγαλε βούλευμα που πάει κατηγορούμενους για δίκη στην Θεσσαλονίκη τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αμετ Μετε και τον ιμάμη του Ερκάν Αζήζογλου! (ο τελευταίος το ανακοίνωσε όπως πάντα στο F.B.)


Να θυμηθούμε τι έλεγε τότε ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεΐν Ζειμπέκ στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» :  ¨Οι γνωστοί κύκλοι να σταματήσουν τα βρώμικα παιχνίδια.Όλα έγιναν σε συνεννόηση με τον στρατό και τον ιμάμη.¨

Η αλήθεια είναι ότι αν σε αυτήν την στρατιωτική κηδεία δεν αντιδρούσε ως έπρεπε και έκανε η κ. Ούτση, η προβοκάτσια θα είχε απόλυτη επιτυχία κατά των θεσμών της χώρας μας αλλά και στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου ως υπουργού εθνικής άμυνας. Πληροφορίες έλεγαν τότε ότι τα πρωτοσέλιδα ήταν έτοιμα με τίτλο «Ο ελληνικός στρατός αναγνωρίζει τον Αχμέτ Μέτε» . Το σκηνικό άλλωστε μια μέρα πριν, μαρτυρούσε ότι το σχέδιο της προβοκάτσιας πήγαινε πολύ καλά αφού όπως μαρτυρούν οι ίδιοι,  ο υπεύθυνος της κηδείας από τον στρατό, οδηγήθηκε στον Ερκάν Αζήζογλου για τα διαδικαστικά και όχι στον ιμάμη που όρισε ο νόμιμος μουφτής Σινικογλου! Η διαδικασία όλη λοιπόν ηταν βάσει οδηγιων ψευτομουφτείας!

Η Ούτση μέχρι σήμερα δεν θέλησε δημόσια να μιλήσει για την καταθεσή της. Η ουσία είναι ότι τα αντανακλαστικά της δούλεψαν σωστά και ως αποτέλεσμα αυτών, υπάρχει σήμερα ένα παραπεμπτικό βούλευμα του Αρείου Πάγου.

Το λέμε συμπερασματικά για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη. Διαγραφόταν μια έμμεση αναγνώριση του ψευδομουφτή από τον στρατό, κάτι το οποίο ανατράπηκε χάρη στην κ. Ούτση. Και από την μια επαινούμε την κυρία αυτή, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την δραματική ανεπάρκεια κάποιων ένστολων… Και δεν ενοούμε φυσικά τον επικεφαλής του αγήματος.