Τι του λες τώρα του Πολλάκη που παριστάνει τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και που τα βλέπει όλα ρόδινα και λέει ότι για τα χάλια της δημόσιας υγείας, που δεν είναι χάλια, από τότε που ο ίδιος ανέλαβε απλά φταίει λίγο ο Gurdian, φταίνε οι συνδικαλιστές αλλά ποιο πολύ φταίνε οι… «ουστ βρωμιάρηδες» δημοσιογράφοι.

Μάλιστα ο άνθρωπος φτάνει να πει ότι υπάρχουν φάρμακα, υπάρχει προσωπικό, υπάρχει αυξημένος προϋπολογισμός και όλοι οι Έλληνες είναι ευχαριστημένοι από την παροχή υγείας και πώς ορισμένοι που «καρφώνουν» την Χώρα τους στον Gurdian είναι περίπου δοσίλογοι.

Βεβαίως και βολεύει τον Τσίπρα αυτή η μαγκιά του.

Βεβαίως και βολεύει το σύστημα

Βεβαίως και «πουλάει» ο τσαμπουκάς του στα μέσα ενημέρωσης, άσχετα αν τα «βρίζει», εννοείται μόνο όταν δεν τον «βολεύουν».

Εκείνο που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι αν όλο αυτό το σκηνικό που «πασάρει» ο ψευτόμαγκας υπουργός, βολεύει τους Έλληνες Πολίτες που ενώ πληρώνουν για την υγεία, υγεία δεν έχουν.

Και όσο για την «κάθαρση» στα νοσοκομεία από τα φακελάκια, κάποιοι συνεχίζουν να παίρνουν «φακελάκι»,μάλιστα τον τελευταίο καιρό, ποιο ξεδιάντροπα και ποιο απαιτητικά.

Το ξέρουμε όλοι από πρώτο χέρι.

Μόνο ο Πολλάκης δεν το ξέρει.