Σύσκεψη με θέμα την επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, συγκάλεσε σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ταρενίδης.

 

Παρόντες, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θωμάς Ηλιάδης, Μποζ Ραμαδάν, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Γκοδοσίδης και πολλοί  υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και παρά το γεγονός ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα, αλλά και σε πληρότητα με 250 τόνους αλάτι, κρίθηκε αναγκαίο ο συντονισμός και η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων

 

Επίσης ενημερώθηκαν και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να ενημερώσουν τα στελέχη τους για τη δυνατότητα προμήθειας αλατιού για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας από το Τμήμα Συντήρησης Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσία επί της οδού Ύδρας (πλησίον της Πυροσβεστικής).

 

Παρακαλούμε οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διάρκεια εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων.