Για τέταρτη χρονιά οι κυρίες και εθελόντριες της Ένωσης Κυριών Δράμας  υποδέχτηκαν την εικοσαπενταμελή αποστολή από το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Φάρος του Κόσμου» την Τετάρτη και την Πέμπτη 4&5 Ιανουαρίου 2017.

Τα παιδιά, τα οποία διανυκτέρευσαν στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της πόλης και ιδιαίτερα στην Ονειρούπολη, η οποία και τους χάρισε αξέχαστες αναμνήσεις.

Την αποστολή συνόδευε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Αθηναγόρας, ενώ όλο το έμψυχο δυναμικό της Φιλοπτώχου  έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου η διαμονή των παιδιών να μείνει αξέχαστη. Στο μεσημεριανό τραπέζι της πρώτης ημέρας και μετά το φαγητό τα παιδιά έψαλλαν και τραγούδησαν. Η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα, συγκινημένη από την αγάπη των παιδιών επεσήμανε το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που συντελείται στον Φάρο του Κόσμου, ενώ ευχήθηκα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του πατέρα Αθηναγόρα.

Από την πλευρά του ο πατέρας Αθηναγόρας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά την Ένωση Κυριών για την υποδοχή και την φιλοξενία που κάνει μέσα από την καρδιά του όλο το έμψυχο δυναμικό του φορέα.