Φυσιολογικά αν ήταν μία σοβαρή κυβέρνηση θα είχε παραιτήσει τον κ. Πολάκη και όλους όσους παρατρεχάμενους πληρώνονται τζάμπα από τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Υγείας.

Όχι μόνο γιατί σαν χώρα γίναμε ρεζίλι σε όλον τον κόσμο με το δημοσίευμα της Guardian, αλλά γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα των μνημονίων, πεθαίνουν Έλληνες πολίτες στα νοσοκομεία και κανένας από τους ηθικούς αυτουργούς της κυβέρνησης δεν κάθετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε στα Δελτία Ειδήσεων των κεντρικών καναλιών και των μεγάλων εφημερίδων να γίνονται αναφορές στο «αντριλίκι» του κ. Πολάκη που προσπαθεί μέσα από βρισιές και στημένα ρεπορτάζ των φιλικών του μέσων ενημέρωσης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Δυστυχώς για τους πολίτες ο κ. Πολάκης  και οι όμοιοι του, σε αυτό το πολιτικό τσίρκο που κυβερνά τον τόπο, οι Έλληνες πολίτες, πληρώνουν με την ζωή τους καθημερινά την ανικανότητα τους.

Το ερώτημα είναι σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο δεν υπάρχουν εισαγγελείς για να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου αυτούς που συμβάλουν στην γενοκτονία των Ελλήνων;