Δυόμιση χρόνια μετά και η αντιπολίτευση συνεχίζεται.

 

Διαβάζουν όλοι οι Ξανθιώτες τα γραφόμενα του Γ. Χατζηθεοδώρου και τις αναφορές του για τα Ξανθιώτικα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς επίσης, όπως αναφέρει, τα διαπλεκόμουνα ή συμπλεκόμενα τοπικά ΜΜΕ με τους προηγούμενους που κάνουν, όπως λέει και γράφει, υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύψουν όλες τις απάτες, όλες τις κλεψιές και όλες τις παραλήψεις και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στην Ξάνθη.

Κανένας δεν είπε ότι όλοι οι προηγούμενοι ήταν άγγελοι. Άλλωστε δεν έφτασε ο τόπος σε αυτά τα χάλια από μόνος του. Κάποιοι… βοήθησαν για αυτό όμως…

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου ακριβώς τα ίδια κατήγγειλε στα τοπικά ΜΜΕ όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση ακριβώς τα ίδια καταγγέλλει πάλι από τα «δικά» του ΜΜΕ.

Κάποια στιγμή ο κ. Χατζηθεοδώρου, θα πρέπει να καταλάβει ότι το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία και ότι θα πρέπει να ξεκινήσει η περιβόητη «κάθαρση» από το παλιό και βρώμικο.

Δυόμιση χρόνια τώρα ακούμε από τον γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ να επαναλαμβάνει για τα σφάλματα και τις παραλείψεις των παλιών, αλλά δεν είδαμε με στοιχεία να στέλνει κανέναν στον εισαγγελέα.

Επιτέλους κ. Χατζηθεοδώρου, πείτε στο κόμμα σας ότι κυβερνά και ή θα πρέπει να στείλει στον εισαγγελέα με στοιχεία όλα τα «λαμόγια» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβέρνησαν τον τόπο ή να σωπάσει.