ΑΝΤΙΔΕΛΤΙΟ: ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ

Προσοχή από τον…εραστή της συντρόφου σας

Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ιστορία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι άκρως διδακτική για ανθρώπους πού δεν είναι σίγουροι αν η σχέση τους μετά από 15 χρόνια συμβίωσης πατάει σταθερά στην γη.

Γιατί, πώς διαφορετικά θα μπορούσε η γυναίκα του ανθρώπου, να βάλλει τον εραστή της να τον σφάξει και μετά να τον κάψει μέσα στο αυτοκίνητο;

Για αυτό σας λέω προσοχή. Άμα δείτε ότι κάτι αλλάζει στην συμπεριφορά της συντρόφου σας, μαζέψτε τα και κοπανήστε την. Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να βρεθεί μετά από ένα καυγαδάκι.

Λίγο τόχεις μετά από καυγά να σουρθεί το βράδυ στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμάσαι κρατώντας μαχαίρι;

Τώρα βεβαία θα μου πεις η ιστορία στην Βραζιλία εξελίχτηκε διαφορετικά. Δεν πείρε η κυρία το μαχαίρι αλλά το έδωσε στον εραστή της.

Το ίδιο κάνει. Τι από τον εραστή την βρεις τι από την γυναίκα, ένα και το αυτό.

Προσοχή στους από 15ετίας παντρεμένους. Αν δεν τα βρίσκεται με την γυναίκα σας σηκωθείτε και φύγετε για να μην βρεθείτε μαχαιρωμένος και καμένος, όπως κάνουν οι γυναίκες στην Βραζιλία.

Ελπίζω οι Ελληνίδες να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Βραζιλιάνας και βρίσκουμε σκόρπια παντού καμένα πτώματα μέσα στο αυτοκίνητο.

Άρα… το νου σας…

Το δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι  μόλις πάρεις γραμμή ότι η σύντροφος σου βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός άλλου και μάλιστα  νεότερου, μάζευτα και δρόμο στην μανούλα σου.

Από αυτήν δεν κινδυνεύεις.

Βέβαια θα μου πείτε ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος, ε αυτό είναι άλλο πράμα.

Εσείς καλού κακού έχετε το νου σας.