Κοινωνική προσφορά του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

 

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση διαφόρων ειδών από το προσωπικό όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, τα οποία προσφέρθηκαν σε διάφορους φορείς και ιδρύματα

 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και φέτος πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μια χρονιά το προσωπικό του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία  παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα:

  • Την 21-12-2016, αντιπροσωπείες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, παρέδωσαν βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
  • Την 21-12-2016, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  • Την 21-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.
  • Την 23-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.
  • Την 23-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας.
  • Την 30-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

 

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.